Planul roşu activat în Sibiu, după un accident grav cu patru mașini. Traficul este blocat complet pe DN14, la Slimnic
Publicat acum 17 ore si 59 minute
„Nu am văzut așa ceva în viața mea. E pericol de boală. (...) Acolo, la Napoca 15, nu se aruncă nimic niciodată. Sunt cărnuri care se refrigerează de 10 ori. Sunt cărnuri împuțite, stricate. Sunt ouă expirate. Sunt mâncăruri care pun în pericol sănătatea clienților. (...) Cei din bucătărie au vorbit cu Buteanu (Mircea Buteanu, patronul localului) de mai multe ori, a promis că se rezolvă și-a adus niște frigidere noi. (...) Acolo e vorba de sănătatea copiilor, în primul rând (...)", povestește un angajat al localului, potrivit actualdecluj.ro.
În replică, patronul localului, Mircea Buteanu, a declarat că "nu este adevărat că am vândut carne sau ouă expirate”.
Foto: actualdecluj.ro