Antena 3 CNN Actualitate Locale Mama suspectului principal al crimei din Brăila spune că bărbatul o cunoștea pe dentistă. Familia face scandal în fața instanței

Mama suspectului principal al crimei din Brăila spune că bărbatul o cunoștea pe dentistă. Familia face scandal în fața instanței

BeFunky-collage (30)
Suspectul principal al crimei de la Brăila a fost dus în fața instanței cu propunere de arestare pentru 30 de zile | Sursă colaj foto: Captură video
de Andreea Ştefan    |    21 Iul 2024   •   15:20

S-a dezlegat un prim mister în cazul crimei de la Brăila. Bărbatul reținut în cazul uciderii dentistei o cunoștea pe aceasta, pentru că și-a scos o măsea în cabinetul ei. Mama suspectului susţine însă că nu avea motive să o ucidă, pentru că nu se punea problema să nu aibă bani să plătească extracţia.

„Dânșii declară și spun că l-au luat de la poartă, din taxi. Noi nu suntem criminali, avem copii, noi am muncit. Nu putea să o omoare pentru un milion sau două milioane pentru o măsea. Nu se poate așa ceva”, a declarat mama suspectului principal al crimei de la Brăila.

Rudele bărbatului bănuit că ar fi comis această crimă sunt revoltate și fac scandal în fața instanței. Ele cred că totul este o mușamalizare și că nu există nicio dovadă clară împotriva bărbatului. Oamenii acuză că totul s-ar fi pus pe seama lui, cu atât mai mult cu cât ar fi avut antecedente, dar că acum nu mai este cazul.

Rudele suspectului spun chiar că s-au întâlnit cu el zilele trecute și susțin că bărbatul era împreună cu ei, la spital, în momentul în care dentista a fost ucisă.

Bărbatul ajuns în fața instanței cu propunere de arestare pentru 30 de zile, după ce, inițial, sâmbătă a fost reținut pentru 24 de ore.

Filmul crimei de la Brăila

Marina Gavril, în vârstă de 41 de ani, medic stomatolog, a fost găsită moartă, cu urme de violență, marți, seara, într-un cabinet stomatologic din Brăila. Când a văzut că nu mai ajunge acasă, soțul ei a mers la cabinet după ea. 

Acolo a descoperit trupul neînsufleţit al femeii care, potrivit lui, prezenta şi urme de violență. 

Bărbatul alertat imediat Poliţia, care a deschis deja un dosar, pentru că se bănuia, având în vedere probele evidente, că este vorba despre o crimă. Ulterior, anchetatorii au confirmat acest lucru. Moartea medicului stomatolog din Brăila a survenit ca urmare a insuficienţei cardio-respiratorii acute prin hemoragie externă masivă, existând mai multe plăgi la nivelul gâtului ce ar fi putut fi provocate prin lovire cu un cuţit, a informat, joi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, în urma necropsiei efectuate asupra cadavrului.

Printre suspecți, a fost luat în calcul și soțul femeii, dar această ipoteză a picat după rezultatul probelor biologice, care au indicat spre alt suspect. Presupusul criminal, în vârstă de 39 de ani, este din localitate.

Noile detalii din anchetă arată că a fost o crimă cu premeditare. Presupusul criminal a intrat și a ieșit din cabinetul dentistei în doar 33 de secunde, timp în care ea a fost ucisă.

Imediat după, el a mers la gară și a plecat la Galaţi pentru a induce autorităţile în eroare, s-a schimbat după comiterea crimei şi a aruncat hainele în care a fost îmbrăcat când şi-a omorât victima.

Acum au apărut noi imagini cu principalul suspect. El a fost surprins, la scurt timp după comiterea crimei, la păcănele.

Deşi principalul suspect a fost prins, cazul este în continuare învăluit în mister. Nu se ştie motivul care l-a împins pe bărbat spre teribilul gest. Autorităţile iau în considerare fie că ar fi făcut-o din răzbunare, fie să fi fost pus de cineva să o ucidă. Pentru moment, acesta urmează să ajungă în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

×
Subiecte în articol: Brăila dentistă crima de la Brăila
Cele mai noi știri
Parteneri
x close