Antena 3 CNN Actualitate Locale O mamă din Brăila își caută cu disperare fetița dispărută: 'Dacă o vedeți, sunați la 112'

O mamă din Brăila își caută cu disperare fetița dispărută: 'Dacă o vedeți, sunați la 112'

O mamă din Brăila își caută cu disperare fetița dispărută. Bianca are 12 ani, iar de ieri dimineață, familia nu mai știe nimic de ea. Polițiștii au declanșat o anchetă, iar toți cei care o văd sunt rugați să sune la numărul de urgență 112.

o_1e2ahcgou19bc19etsg61mn61cprb.jpg
Sursa foto: Poliția Română
01 Mar 2020   •   09:58

UPDATE 10.20. Fetița de 12 ani a fost găsită, în această dimineață, pe raza municipiului Iași. Din fericire, fata nu a fost rănită și va fi dusă înapoi, la Brăila, pentru a-și reîntâlni familia.

Bianca Pedonomos a dispărut de acasă, ieri dimineață, 29 februarie 2020, între orele 06.00 - 09.00.

Fetița de 12 ani și-a luat ghiozdanul la plecare, iar de atunci nu a mai fost văzută de nimeni.

Familia a căutat-o în tot orașul, la toți prietenii și colegii de școală, însă toate căutările au fost fără rezultat.

Astfel, după câteva ore, mama Biancăi a mers la Poliție și a cerut ajutor pentru a-și găsi fiica.

Bianca Pedonomos, fetița dispărută în Brăila

Bianca Pedonomos, fetița de 12 ani dispărută în Brăila

Potrivit semnalmentelor oferite de polițiști, Bianca are o înălțime de 1,50 metri, o greutate de aproximativ 40 de kilograme, părul șaten, lung și ondulat, fața ovală și ochii albaștri.

"La data de 29.02.2020, intre orele 06.00-09.00 minora PEDONOMOS BIANCA a plecat de la domiciliul mamei sale si pana in prezent nu a revenit. Minora nu a mai fost plecata pana in prezent.

Vestimentatie: blug de culoare neagra, ghetedin piele sintetica de culoare neagra, pulovar de culoare gri, hanorac de culoare mov, ghizdan scolar de culoare mov cu motive geometrice", se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Toți cei care o văd sau au informații despre fetița dispărută în Brăila sunt rugați să contacteze cea mai apropiată secție de Poliție sau să sune la numărul unic de urgență 112.

×
Subiecte în articol: Brăila disparuta
Cele mai noi știri
Parteneri
x close