Antena 3 CNN Actualitate Locale Mama bărbatului din Bistrița-Năsăud care și-a incendiat soția și copiii a dezvăluit că fiul său avea probleme: Se simțea urmărit

Mama bărbatului din Bistrița-Năsăud care și-a incendiat soția și copiii a dezvăluit că fiul său avea probleme: Se simțea urmărit

mama barbat incendiat sotie si copii bistrita nasaud
Mama bărbatului spune că fiul său a început să aibă probleme și să ia tratament după ce s-a întors de la muncă din Franța | Sursă foto: Captură video Antena 3 CNN
de Andreea Ştefan    |    06 Aug 2024   •   12:52

Mama bărbatului din Bistrița-Năsăud care și-a incendiat soția și cei trei copii, a oferit marți declarații în exclusivitate pentru Antena 3 CNN. Femeia spune că nu ştia că cei doi soţi se cartau frecvent, iar atunci când se întâlneau păreau o familie fericită. Cu toate acestea, ea a povestit că bărbatul a avut probleme în trecut și a urmat un tratament timp de un an.

„I-a luat feciorul cu nora în plasament. Eu sunt acasă, ei se duc la serviciu. Măcar de și-ar reveni mama sau taică-su să vină acasă, sa fie bine. E mama băieților, știe să îi îmbrace, știe unde le sunt hainele”, a spus femeia pentru Antena 3 CNN.

Aceasta a povestit apoi momentul în care fiul său a aruncat cu benzină, apoi a dat foc camerei în care se aflau soția și cei trei copii.

„Ei au fost afară, copiii ăștia amândoi. Dacă coborau atunci era bine și nu aveau cum să ardă, dar au coborât tocmai atunci, au strigat-o, nu știu cum s-a întâmplat. Nora au dus-o cu elicopterul tot la București. Era conștientă, a ieșit pe picioarele ei afară”, a mai explicat femeia.

Aceasta a precizat că ea nu știa că cei doi aveau probleme în prezent și că se certau frecvent.

„Nu ne-a sunat nimeni să ne spună ca nu e bine, că e rău, că haideți până la noi”, a spus ea.

Aceasta a explicat că fiul său a început să se confrunte cu probleme după ce s-a întors în țară, după ce a lucrat în Franța, în perioada pandemiei. Femeia a mărturisit că fiul său a stat un an acasă și a luat tratament, apoi și-a revenit. I-a fost schimbat tratamentul ulterior și pare că lucrurile s-au înrăutățit.

De asemenea, femeia a mai precizat pentru Antena 3 CNN că bărbatul nu era gelos. Mai mult, aceasta a povestit că el se trezea noaptea și aprindea luminile, spunând că este urmărit.

Mama copiilor, aflată în stare mai gravă, cu arsuri pe 90% din suprafața corpului, a fost transferată la un spital din Târgu Mureş si de acolo la Spitalul Floreasca în București.

Unul dintre copii a fost de asemenea rănit, suferind arsuri pe 20% din corp. El este internat la Spitalul Grigore Alexandrescu din București.

Și bărbatul agresor a suferit arsuri. Acesta este internat la Spitalul din Bistrița.

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close