Antena 3 CNN Actualitate Locale Ionela a fost ucisă de fostul iubit pentru că nu accepta să se prostitueze: "Zicea că s-a lovit, dar era bătută"

Ionela a fost ucisă de fostul iubit pentru că nu accepta să se prostitueze: "Zicea că s-a lovit, dar era bătută"

Ionela Martin, tânăra în vârstă de 19 ani înjunghiată de fostul iubit şi apoi plimbată cu maşina până şi-a dat ultima suflare, nu accepta să se prostitueze pentru criminal, acesta fiind motivul oribile crime din Baia de Fier.

Ionela a fost ucisă de fostul iubit pentru că nu accepta să se prostitueze: "Zicea că s-a lovit, dar era bătută"
de Alin Tarnovschi    |    14 Sep 2021   •   12:04

Noi detalii apar în cazul crimei care a şocat întreaga comunitate din Baia de Fier la două luni după ce Ionela, tânăra de 19 ani, a fost ucisă de fostul ei iubit, Raimond Căldăraru (21 de ani).

Ionela era încă în viaţă atunci când criminalul a pus-o pe bancheta din spate a maşinii sale şi a dus-o la Târgu Jiu. Mai mult, potrivit unor înregistrări audio prezentate de jurnaliştii de la TV Sud, Ionela a explicat şi motivul pentru care criminalul o teroriza: pentru că nu accepta să se prostitueze pentru el.

Fata povestea că a fost bătută în nenumărate rânduri de către fostul iubit, mai ales atunci când îi refuza anumite cerințe ale acestuia.

"Nu vreau să mai discut cu el. I-am spus: măi, băiatule, eu cu tine nu o să mai stau. Ai băgat oamenii aiurea. Pe toate lumea a început să sune și să amenințe, să îmi facă mie probleme. Raimond mă înjura și mă bătea că nu voiam să mă duc la stradă (n.r. - prostituție).

Nu știe nimeni că eu am mâncat bătaie. Eu nu vreau să-l mai văd. I-am zis că nu mai vreau să stau cu el și să își vadă de treaba lui", spunea Denisa într-o discuție cu mătușa lui Raimond Căldăraru.

Ea este Ionela, tânăra ucisă de fostul iubit şi plimbată apoi cu maşina din Baia de Fier la Târgu Jiu

Criminalul, trimis în judecată pentru omor calificat şi riscă zeci de ani de închisoare

Raimond Căldăraru a fost trimis în judecată, în urmă cu câteva zile, pentru omor calificat. Acesta a fost transferat la Penitenciarul de maximă siguranță din Craiova, fiind încă în arest preventiv.

În noaptea de 14 spre 15 iulie, Raimond Căldăraru a aflat că Ionela s-ar fi întâlnit cu alt bărbat şi a decis să se răzbune pe ea. Astfel, s-a înarmat cu un cuţit şi a urmărit-o pe fată, în trafic, după ce a găsit-o în maşina unor prieteni.

"Inculpatul a procedat la pândirea victimei la domiciliul acesteia și ulterior la urmărirea, pe raza localităților Polovragi și Baia de Fier, cu autoturismul marca BMW a autoturismului tot marca BMW, în care se aflau victima și martorul, determinând oprirea acestuia în trafic”, se arată într-un comunicat al procurorilor.

Fata a fugit din mașină, încercând să se refugieze în alta, dar Raimond Căldăraru a pus-o la pământ, a scos briceagul și a înjunghiat-o de 12 ori.

"După aplicarea loviturilor, dar în timp ce victima era încă în viață, inculpatul a introdus-o cu forța pe aceasta în interiorul autoturismului său, după care a demarat în viteză și a transportat-o până la Târgu Jiu, la locuința unei alte persoane, împiedicând în felul acesta și luarea măsurilor urgente pentru salvarea victimei", au mai explicat procurorii.

×
Subiecte în articol: Baia de fier Bengești-Ciocadia Gorj
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
O fată de 17 ani și un tânăr de 24, găsiți morți într-un hotel din București
x close