Antena 3 CNN Actualitate Locale Ei sunt Ionel și Paul, polițiștii din Tulcea deveniți eroi după ce au salvat de la înec un copil care se scălda în Dunăre: "Erau în timpul liber"

Ei sunt Ionel și Paul, polițiștii din Tulcea deveniți eroi după ce au salvat de la înec un copil care se scălda în Dunăre: "Erau în timpul liber"

Doi poliţişti din Tulcea, aflaţi în timpul liber, au devenit eroii zilei. Agenții au salvat un adolescent care se scălda în Dunăre şi, din cauza curenţilor puternici ai fluviului, era să se înece.

politisti tulcea eroi salvare copil inec dunare
Ei sunt Ionel și Paul, polițiștii din Tulcea deveniți eroi după ce au salvat de la înec un copil care se scălda în Dunăre: "Erau în timpul liber" Sursa foto: IPJ Tulcea
de Mia Lungu    |    21 Mai 2024   •   16:55

Cei doi poliţişti, angajaţi ai Postului de Poliţie Transporturi Navale din oraşul Măcin, erau în timpul liber, în apropierea postului de poliţie, atunci când au zărit copilul în mijlocul Dunării şi, după ce au anunţat colegii cu privire la situaţie, au luat o ambarcaţiune a Poliţiei Române şi l-au adus la mal.

"Persoana salvată are 15 ani şi se scălda în Dunăre, atunci când a fost luat de curenţii puternici ai fluviului şi a observat că nu mai putea să se întoarcă singur la mal", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea, Ionela Herda.

"Ionel și Paul fac parte din echipa Postului de Poliție Transporturi Navale Măcin și, nu cu mult timp în urmă, au salvat o viață. Erau în timpul liber, foarte aproape de postul de poliție, iar în zare, om la apă!

Au sunat rapid pentru intervenții, dar s-au și mobilizat. Orice secundă contează enorm!

După cum spuneam, fiind foarte aproape de postul de poliție, au luat rapid o ambarcațiune a Poliției Române și astfel au ajuns la bărbatul luat de curenți, pe care l-au adus cu bine la mal. Felicitări, încă o dată, tuturor celor implicați în salvare!", a transmis IPJ Tulcea.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close