Antena 3 CNN Actualitate Locale Cum a fost distrusă casa unui bărbat, de instalatori, cu "metoda borcanul": ”Sparge aici, că se aude cum picură apa!”

Cum a fost distrusă casa unui bărbat, de instalatori, cu "metoda borcanul": ”Sparge aici, că se aude cum picură apa!”

Un bărbat din Cluj s-a trezit cu casa devastată după ce a chemat o echipă de instalatori care trebuia să repare o fisură la țeava de apă.

BeFunky-collage (6)
Cum a fost distrusă casa unui bărbat, de instalatori, cu "metoda borcanul": ”Sparge aici, că se aude cum picură apa!” Sursa foto: stiridecluj.ro
de Ioana Mircea    |    06 Mai 2023   •   22:51

O echipă de instalatori din Cluj i-a distrus casa unui bărbat după ce a încercat să repare o fisură a unei țevi de apă. Șeful echipei asculta cu borcanul cum picură apa în perete.

Cu această metodă, instalatorii au spart jumătate din bucătărie. Mai mult de atât, se pare că tot deranjul a fost în zadar.

”Asociația blocului a decis să vină firma Carpați Instalații să caute și să repare defecțiune. Nu am avut ce să fac. M-a durut sufletul să îi văd cum sparg. Șeful echipei asculta cu un borcan lipit de perete și zicea ”Sparge aici, că se aude cum picură apa!”. I-am lăsat ca să rezolvăm defecțiunea și au spart cam tot ce au vrut și nimic”, a spus păgubitul, pentru presa locală.

Citește și: Scandal cu Poliția între doi vecini. Bărbații se certau cine să-și ascută primul coasa pe un obuz neexplodat din Al Doilea Război Mondial

Muncitorii au plecat și casa bărbatului a rămas distrusă.  Se pare că problema ar fi fost, de fapt, o țeavă fisurată în plafonul dintre etajeAcum, bărbatul așteaptă ca Asociația de locatari să îi achite nota de plată cu reparațiile, potrivit stiridecluj.ro.

×
Subiecte în articol: Cluj
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close