Antena 3 CNN Actualitate Locale Oraşul din România unde înmatriculările auto se fac în 24 de ore

Oraşul din România unde înmatriculările auto se fac în 24 de ore

Înmatriculările auto se fac de pe o zi pe alta, după trecerea la un sistem online care permite eliberarea pe loc a plăcuţelor.

pjimage - 2022-05-04T114215.129
Sursa foto: Agerpres
de Alexandra Dima    |    04 Mai 2022   •   11:44

Se întâmplă la Suceava, unde şoferii au primit o veste excelentă din partea autorităţilor. Acestea au anunţat că înmatriculările din judeţ se fac în prezent de pe o zi pe alta, pentru oricare dintre operaţiunile de înmatriculare definitivă, radiere sau autorizare provizorie, potrivit presei locale. 

La Suceava, în ultimele şase luni au fost emise 22.652 de certificate de înmatriculare şi 9.747 de înscrieri. De asemenea, au fost efectuate aproape 12.000 de transcrieri pentru schimbarea proprietarului maşinii şi peste 3.000 de radieri.

„Aveam o perioadă de trei, patru luni de decalaj, acum timpii sunt de pe o zi pe alta. Principalul avantaj pe care îl are implementarea sistemului online îl reprezintă eliberarea pe loc a certificatului de înmatriculare. După tipărire, acestea vor fi eliberate la adresa de domiciliu. Solicitantul nu mai e nevoit să depună o cerere, aceasta se generează automat şi va fi necesară doar semnătura”, a declarat Alexandru Moldovan, prefectul judeţului Suceava. 

 

×
Subiecte în articol: Suceava inmatriculari auto
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close