Antena 3 CNN Actualitate Locale Încep probele pentru pornirea căldurii, în București. Anunțul Termoenergetica

Încep probele pentru pornirea căldurii, în București. Anunțul Termoenergetica

calorifer
Termoenergetica anunţă că începe încărcarea cu apă a caloriferelor. Foot: Getty Images
de I.C.    |    12 Sep 2024   •   14:47

Termoenergetica Bucureşti anunţă că de miercurea viitoare, 18 septembrie, va începe încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică, pentru pregătirea reţelei de termoficare pentru iarnă. Concomitent se vor face și probele de presiune la instalaţiile interioare.

Compania le-a transmis Bucureștenilor să se asigure că lucrările la instalaţiile interioare din imobile vor fi finalizate în timp util, astfel încât să fie evitate incidentele (inundaţii în apartamente sau în subsolurile blocurilor) ce pot apărea odată cu încărcarea acestora.

„Vă reamintim că este obligația asociaţiilor de proprietari de a se asigura că instalaţiile interioare proprii (de alimentare cu energie termică) sunt în stare de funcţionare şi că sunt finalizate lucrările din interiorul imobilelor”, transmite Termoenergetica.

Data exactă privind începerea furnizării agentului termic pentru încălzire va fi anunţată ulterior.

Totodată, Termoenergetica reamintește că debranşarea instalaţiilor interioare de încălzire şi/sau pentru apă caldă ale consumatorilor de energie termică dintr-un condominiu nu poate fi efectuată pe parcursul sezonului de încălzire.

„Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute. Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!”, au mai transmis reprezentanții Termoenergetica. 

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close