Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu violent, la un celebru restaurant de pe culoarul Rucăr - Bran, în Valea Mare Pravăţ. Focul a cuprins toată clădirea de lemn

Incendiu violent, la un celebru restaurant de pe culoarul Rucăr - Bran, în Valea Mare Pravăţ. Focul a cuprins toată clădirea de lemn

incendiu restaurant ferma la litoi arges rucar bran
Restaurantul „Ferma musceleană La Lițoi”, cuprins de incendiu. Sursa foto: ISU Argeș
de Mia Lungu    |    14 Aug 2024   •   15:12

Un incendiu violent a cuprins, miercuri, un restaurant din comuna argeşeană Valea Mare Pravăţ, care se află pe culoarul Rucăr - Bran, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş.

Potrivit presei locale, este vorba despre restaurantul „Ferma musceleană La Lițoi”, extrem de cunoscut și apreciat în zonă. În clădirea de lemn, mai există și un magazin de produse tradiționale, care a fost mistuit de flăcări.

Pompierii au intervenit cu 10 autospeciale de stingere, dintre care două de la ISU Braşov, o autoplatformă şi un echipaj SMURD, în sprijin fiind solicitat şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Argeş.

"Incendiul se manifestă generalizat, pe o suprafaţă de aproximativ 430 de metri pătraţi", au transmis reprezentanţii ISU Argeş.

Clădirea afectată are parter, etaj şi mansardă. 

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close