Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu în hambarul unei nave din Portul Constanța Sud

Incendiu în hambarul unei nave din Portul Constanța Sud

Pompierii din Constanța intervin vineri după-amiază pentru stingerea unui incendiu izbucnit în hambarul unei nave din Portul Constanța Sud.

incendiu in hambarul unei nave din portul constanta sud
Incendiu în hambarul unei nave din Portul Constanța Sud Sursa foto: profimedia
de Claudia Popovici    |    03 Mar 2023   •   17:59

Update 20:15. Incendiul izbucnit în magazia unei nave aflate în portul Constanţa Sud - Agigea a fost stins, fără a se înregistra victime.

Potrivit Autorităţii Navale Române, echipajul navei a reuşit să închidă capacele magaziei şi gurile de ventilaţie, pornind instalaţia fixă de stigere a incendiilor cu dioxid de carbon.

"Agentul navei a fost cel care a alertat autorităţile în jurul orei 17:12, după ce focul a izbucnit în magazia navei.

Până la sosirea pompierilor, echipajul a reuşit să închidă capacele de magazie şi gurile de ventilaţie şi a fost lansată instalaţia fixă de stins incendiu cu CO2.

Din fericire, niciun membru al echipajului sau lucrător portuar nu a fost rănit. Nava, aflată sub pavilion Liberia, este momentan sub supraveghere, iar Căpitănia Portului Constanţa va efectua cercetările pentru stabilirea cauzelor producerii incendiului", se arată într-un comunicat de presă transmis de ANR.

Incendiu în hambarul unei nave din Portul Constanța Sud

Potrivit ISU Constanța, incendiul a izbucnit la o navă din dana 119 a Portului Constanța Sud.

Pompierii intervin la fața locului cu trei autospeciale de apă și stingere, un echipaj SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple și una de descarcerare din cadrul Detașamentului Port, două autospeciale de stingere și o autoplatformă de la Detașamentul Palas și un echipaj SMURD de la stația Tuzla.

Intervenția pompierilor este în desfășurare.

×
Subiecte în articol: incendiu aeroport Băneasa Constanța
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close