Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu de vegetație lângă Autostrada A2, la Podul Cernavodă: Șoferii au filmat focul. Circulația trenurilor a fost oprită

Incendiu de vegetație lângă Autostrada A2, la Podul Cernavodă: Șoferii au filmat focul. Circulația trenurilor a fost oprită

incendiu autostrada a2 cernavoda 22 august 2024
Incendiu de vegetație lângă Autostrada A2 în zona Podului Cernavodă, joi, 22 august 2024. Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    22 Aug 2024   •   18:42

Circulația feroviară a fost temporar oprită, între Dunărea și Cernavodă Pod, din cauza unui incendiu de vegetație care a izbucnit joi după-amiază.

UPDATE 19:00 Traficul feroviar a fost redeschis pe linia simplă Cărbunești  - Jupânești, cele 3 trenuri fiind reînscrise, treptat, în circulație. CFR așteaptă avizul reprezentanților ISU și pentru redeschiderea circulației între Cernavodă și Dunărea.

Știrea inițială: Șoferii care se deplasau pe Autostrada Soarelui A2 au filmat flăcările care ardeau la doar câțiva metri de drum și calea ferată, chiar în momentul în care un tren trecea prin zonă.

Comunicatul CFR

Compania Națională de Căi Ferate informează că, între stațiile Dunărea și Cernavodă Pod, circulaţia feroviară este temporar oprită (începând cu ora 15:30 pe fir II și de la ora 16:10 pe fir I), din cauza unui incendiu de vegetaţie, iar în prezent cinci trenuri de călători (IR 1588, IR 11086, IR 11682, IR 1996 și R 8005), staţionează în gările de pe traseu.

Echipajele ISU s-au deplasat la fața locului pentru intervenția de lichidare a incendiului.

Transmitem scuze călătorilor pentru disconfortul creat şi îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF Constanța va depune toate eforturile necesare pentru reînscrierea operativă a trenurilor în circulaţie, după finalizarea intervenţiilor ISU.

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close