Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu de proporții la un depozit din Afumați. Peste 20 de autospeciale de pompieri intervin pentru stingerea focului

Incendiu de proporții la un depozit din Afumați. Peste 20 de autospeciale de pompieri intervin pentru stingerea focului

incendiu depozit afumati isubif 13 aug 2024
Nu au fost înregistrate victime, potrivit ISUBIF. Sursă colaj foto: ISUBIF
de Andreea Ştefan    |    13 Aug 2024   •   23:47

Un incendiu a izbucnit, marţi seara, la un depozit din localitatea Afumaţi, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

Update 00:20 „În acest moment acționăm pentru stingerea de pe două lături. Structura metalică a acesteia a fost afectată, astfel că hala este parțial prăbușită. În interior este ardere generalizată și se acționează concomitent pentru protejarea a două hale învecinate”, a transmis ISUBIF.

Știre inițială

Pentru lichidarea incendiului, inițial au intervenit 10 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare şi în sprijin o ambulanţă SABIF. Ulterior, s-a suplimentat dispozitivul cu încă opt autospeciale de stingere cu apă și spumă.

„În acest moment incendiul se manifestă cu flacără deschisă şi degajări de fum pe o suprafaţă de 500 de metri pătraţi, cu posibilităţi de propagare", au transmis reprezentanţii ISUBIF:

Conform aceleiaşi surse, nu au fost înregistrate victime.

„Datorită posibilităților de propagare a incendiului la întreaga suprafață a halei (2000 mp), precum și la alte hale adiacente, s-a suplimentat dispozitivul cu încă opt autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Acționează în total 18 autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare, o autospecială de hidroperforare, Detașamentul Special de Salvatori și două echipaje de prim ajutor”, a mai transmis ISUBIF.

×
Subiecte în articol: incendiu afumați incendiu depozit ISUBIF
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close