Antena 3 CNN Actualitate Locale Încă un copil îl acuză de agresiune pe cântărețul de muzică populară arestat pentru că racola minori sub pretextul lecțiilor de canto

Încă un copil îl acuză de agresiune pe cântărețul de muzică populară arestat pentru că racola minori sub pretextul lecțiilor de canto

Auric? Totolici
Încă un copil îl acuză de agresiune pe cântărețul de muzică populară Aurică Totolici, arestat pentru că racola minori sub pretextul lecțiilor de canto. FOTO Facebook Aurică Totolici
de Georgiana Marina    |    09 Aug 2024   •   08:34

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi vor extinde urmărirea penală în cazul cântărețului de muzică populară, Aurică Totolici acuzat că a agresat sexual doi minori după ce a apărut o nouă victimă. Cântăreţul se află după gratii încă din 9 iulie când s-a aflat că acesta ar fi abuzat doi minori pe care i-ar fi racolat sub pretextul că le oferă lecţii de canto.

După ce a ajuns în spatele gratiilor, o a treia victimă, tot minoră a rupt tăcerea şi a denunţat abuzurile la care ar fi fost supus de interpretul de muzică populară.

Cătălin Constantinescu, prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați: "Am identificat o a treia persoană vătămată în cauză, aceasta fiind în continuare minor precum celelalte două."

Reporter: Este aceeași suspiciune de acuzații împotriva cântărețului de muzică populară?

Cătălin Constantinescu: "Deocamdată, cercetările se efectuează in rem, dar preconizăm extinderea acțiunii penale în acest sens și a fost prelungită cu încă 30 de zile."

Avocata cântăreţului susţine însă că bărbatul aflat în spatele gratiilor își susține nevinovăția folosind acte medicale care ar arăta că nu ar mai fi apt pentru a întreţine relaţii sexuale.

Beatrice Martis, avocata cântărețului: "Probele sunt slabe. A fost supravegheat. Faptul că a fost supravegheat și nu s-au găsit convorbiri deocheate sau nelalocul lui mă face să cred că este nevinovat. Nu îl mai ajută corpul sexual, faptul că în 2017 a suferit o operație de prostată acută este o probă în afară lui. Există un certificat medico-legal care atestă că nu există urme, că nu a avut loc un viol act sexual."

Cântăreţul a lucrat timp de 20 de ani la Centrul Cultural Dunărea de Jos, dar nu a predat niciodată, acolo însă şi-a racolat victimele cărora le propunea lecţii private de canto.

Viorel Sandu, director la Centrul Cultural Dunărea de Jos: "Nu a predat niciodată nu a avut niciodată calitatea de profesor la școala de artă, a fost unul dintre soliștii de la ansamblul Doina Corvinului de peste 20 de ani și s-a pensionat chiar în prima lună din acest an."

Procurorii cer şi altor eventuale victime să depună plângere în cazul în care au trecut prin aceeaşi dramă.

 
 

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close