Antena 3 CNN Actualitate Locale Impact fatal. Trei tineri au murit şi un altul a fost grav rănit, după ce maşina în care se aflau a intat într-un cap de pod

Impact fatal. Trei tineri au murit şi un altul a fost grav rănit, după ce maşina în care se aflau a intat într-un cap de pod

car accident.jpg
Foto: Pixabay.com
17 Iul 2016   •   22:56

Accident cumplit în noaptea zilei de sâmbătă spre duminică, în satul Căciulești din comuna Girov, județul Neamț. Trei tineri au murit pe loc, iar un altul este grav rănit, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un cap de pod.

Din primele informații, șoferul de 24 ani venea de la discotecă spre casă împreună cu alți trei prieteni, cu vârste cuprinse între 16 și 24 de ani.

Potrivit martorilor, se pare că șoferul avea permisul suspendat și mașina rula cu viteză foarte mare înaintea impactului.

„În momentul impactului, am ieșit afară și am văzut mașina. Băieții erau încarcerați și am reușit să scoatem doi dintre ei, aflați pe bancheta din spate. În momentul ală toți cei patru erau în viață. Din ce am înțeles aceștia veneau de la discotecă” a declarat un martor pentru stiri-neamt.ro.

 

×
Subiecte în articol: accident rutier
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close