Antena 3 CNN Actualitate Locale El este Ilie, preotul care s-a stins fulgerător la doar 44 de ani, în Săptămâna Luminată. A lăsat în urmă doi copii

El este Ilie, preotul care s-a stins fulgerător la doar 44 de ani, în Săptămâna Luminată. A lăsat în urmă doi copii

Ilie a murit la doar 44 de ani, lăsând în urmă o soție îndurerată și doi copii care vor fi nevoiţi să crească fără tată.

El este Ilie, preotul care s-a stins fulgerător la doar 44 de ani, în Săptămâna Luminată. A lăsat în urmă doi copii
El este Ilie, preotul care s-a stins fulgerător la doar 44 de ani
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Mai 2024   •   18:24

Preotul a murit după ce un tânăr de doar 18 ani, care conducea fără permis, a executat o manevră greșită la volanul autovehiculului cu care circula și a lovit mașina în care se afla Ilie, alături de un alt coleg.

Ilie a murit pe loc, în ciuda tuturor eforturilor medicilor ajunși la fața locului, care au fost nevoiți să constate decesul. 

Colegul acestuia, un preot de 46 de ani, a ajuns în stare gravă la spital. 

Tot la spital a fost transportat și tânărul de 18 ani care conducea fără permis o mașină pe care și-o cumpărase chiar astăzi. Cele două autovehicule circulau în aceeași direcție de mers, când băiatul a intrat în depășire. Acesta a observat că din față vine o altă mașină, moment în care a încercat să intre din nou pe banda lui de mers, unde a lovit însă mașina în care se aflau cei doi preoți. Din nefericire, din cauza impactului, autovehiculul celor doi a fost proiectat violent într-un cap de pod. 

”Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești s-a stabilit că, un tânăr de 18 ani, din Ungheni, care conducea un autoturism, pe DJ 703B, din direcția Costești către Lunca Corbului, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a acroșat un autoturism cu remorcă, condus, în aceeași direcție, de un bărbat de 46 de ani, din Costești. 

În Galeria Foto de mai jos puteți vedea fotografii surprinse imediat după accidentul în care un preot a murit

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În urma impactului, primul autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile, iar cel de-al doilea a lovit un cap de pod.

Urmare a accidentului, un bărbat de 44 de ani, din Costești, pasager în cel de-al doilea autoturism, a rămas încarcerat, iar după extragerea din vehicul, a fost declarat decedat.

De asemenea, din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului de 46 de ani, care a fost preluat de un elicopter SMURD și vătămarea tânărului de 18 ani.

Conducătorul auto de 46 de ani și tânărul de 18 ani au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool. 

Totodată, din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că tânărul de 18 ani nu posedă permis de conducere.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, se arată în comunicatul poliției. 

 

×
Subiecte în articol: Ilie Geangavelea preot accident Costesti
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Haos pe Aeroportul Otopeni: Sunt întârzieri la mai multe curse
x close