Antena 3 CNN Actualitate Locale Operațiune de salvare contra cronometru a ISU Iași: Un căţel a căzut într-o fântână de 10 metri | ”Hipotermia se instalase”

Operațiune de salvare contra cronometru a ISU Iași: Un căţel a căzut într-o fântână de 10 metri | ”Hipotermia se instalase”

Un căţel a primit o nouă şansă la viaţă după ce a fost ajutat de pompierii din Iaşi. Ar fi murit în apele îngheţate ale unei fântâni adânci dacă nu erau aceşti oameni cu inimă mare.

iasi catel salvat fantana pompieri
Povestea lui Bobiţă, un căţel care a fost la un pas de înec într-o fântână, dar care a fost salvat de oameni cu inimă mare Sursa foto: Facebook/I.S.U.J. Iaşi
de Alexandra Axinia    |    12 Iul 2023   •   14:12

Echipajului de intervenție din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași au avut o misiune specială astăzi. Aceștia au salvat un cățel căzut într-o fântână adâncă de aproximativ zece metri din localitatea Golăiești.

Micul cățeluș cu piciorușele amorțite a fost scos din apa rece în aproximativ zece minute, prin intervenția promptă a salvatorilor.

Hipotermia se instalase, iar echipajul de salvatori, alături de proprietară au început să-l încălzească pe micul patruped cu un prosop și o sticlă de apă caldă, atașată pe burtă, în dreptul lăbuțelor și a zonei lombare, deoarece vasele de sânge sunt aproape sub piele în aceste zone și este mai ușor să-i crești temperatura corpului.

Citeşte şi: O femeie a primit o amendă usturătoare după ce a abandonat o pisică rănită, în Reșița

”Fii atent la nevoile animalului tău și ajută-l să fie în siguranță, relaxat, oferă-i căldura de care are nevoie, fă-l să se simtă comod și cald în culcușul său obișnuit, oferă-i atașament.

Vă dorim cât mai multă distracție alături de Bobiță!”, a transmis ISU Iași într-o postare pe Facebook.

×
Subiecte în articol: caine salvat pompieri Iași fantana
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close