Antena 3 CNN Actualitate Locale Hoț de chiloți, în Cluj. Un bărbat a fost reținut de Poliție după ce a intrat în locuința unei femei și i-a furat lenjeria intimă

Hoț de chiloți, în Cluj. Un bărbat a fost reținut de Poliție după ce a intrat în locuința unei femei și i-a furat lenjeria intimă

hot intrare locuinta getty
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore | Sursă foto: Getty Images
de A.S.    |    21 Aug 2024   •   10:48

Un bărbat din Cluj a fost reținut luni de polițiști, după ce a intrat în locuința unei femei și i-a furat lenjeria intimă.

„La data de 19 august a.c. polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, la aceeași dată, Secția 6 Poliție Rurală Florești a fost sesizată, prin plângere, de o femeie de 32 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, cu privire la furtul unor articole de lenjerie.

Din verificările desfășurate de polițiști a reieșit faptul că, între orele 09.00-10.00, un bărbat, ar fi pătruns în locuința acesteia, ușa de la intrare fiind neasigurată și ar fi sustras mai multe articole de lenjerie. 

Astfel, ca urmare a investigațiilor desfășurate în cauză, persoana bănuită de comiterea infracțiunii a fost identificată de polițiști ca fiind un bărbat, de 54 ani, din municipiul Cluj-Napoca, ulterior pe numele acestuia fiind emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore”, au transmis reprezentanții Secției 6 de Poliție Rurală Florești.

×
Subiecte în articol: hot de chiloti lenjerie intima Cluj
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close