Antena 3 CNN Actualitate Locale Demisie la vârf în Primăria Cluj. Anna Horvath renunță la funcţia de viceprimar

Demisie la vârf în Primăria Cluj. Anna Horvath renunță la funcţia de viceprimar

o_1bap4ssdg1p64ie0adc4ov1rvk8.jpg
Foto: Facebook/Horvath Anna
de M.Z.    |    09 Mar 2017   •   11:06

Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Anna Horvath, aflată în concediu fără plată după ce a fost plasată de DNA sub control judiciar pentru trafic de influenţă, a anunţat, joi, că va demisiona din funcţie.

"S-au împlinit 5 luni de când sunt sub control judiciar şi s-a instituit interdicţia de a-mi exercita funcţia de viceprimar. În aceste cinci luni am fost în concediu fără plată, nu am avut niciun venit. Sunt o persoană activă, iar interdicţia care mi se impune şi care nu are nicio limită juridică în timp mă conduce la decizia de a nu putea continua, astfel că în prima şedinţă a Consiliului Local Cluj-Napoca îmi voi înainta demisia din funcţia de viceprimar. Mi-am făcut datoria şi mi-am exercitat atribuţiile aşa cum am jurat, respectând Constituţia şi legile ţării în beneficiul clujenilor. Nu îmi rămâne decât să mă lupt în justiţie pentru a-mi găsi dreptatea”, a spus Horvath.

Aceasta îşi va continua activitatea ca şi consilier local din partea UDMR în Consiliul Local Cluj-Napoca.

Anna Horvath este cercetată sub control judiciar de DNA Cluj pentru trafic de influenţă, după ce, în 10 octombrie, procurorii au făcut percheziţii la Primăria Cluj-Napoca şi la domiciliul său, suspectând nereguli în finanţarea campaniei electorale pentru alegerile locale din iunie 2016.

Anna Horvath a deţinut funcţia de viceprimar al municipiului Cluj-Napoca din 2012.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: demisie
Cele mai noi știri
Parteneri
x close