Antena 3 CNN Actualitate Locale Greu de crezut! Un bărbat din Vaslui şi-a pus capăt zilelor cu peste 50 de lovituri de cuţit

Greu de crezut! Un bărbat din Vaslui şi-a pus capăt zilelor cu peste 50 de lovituri de cuţit

politia nu treceti.jpg
28 Oct 2015   •   17:40

Un bărbat de 55 ani a fost găsit mort în localitatea vasluiană Stănileşti, prezentând peste 50 de lovituri de cuţit. Ceea ce părea a fi o crimă odioasă s-a dovedit a fi, după mai bine de un an de cercetări, o sinucidere ieşită din tipare.

Atât concluziile medico-legale conduc către această variantă, cât şi examinarea hainelor victimei (pe mâneca puloverului s-a găsit sânge scurs dinspre manşetă către parte superioară a mânecii) ori din examinarea urmelor de sânge găsite pe cadavru (în palma dreaptă nu există sânge decât în cantitate infimă, însă la îmbinarea degetelor arătător şi mare există cantitate mare de sânge, ceea ce arată că a fost ţinut cuţitul în palmă). De asemenea, cu ocazia efectuării autopsiei s-au constatat mai multe plăgi superficiale, din care una în abdomen şi multe la nivelul feţei, cea din abdomen putând fi considerată ca fiind palga de tatonare, plagă care este specifică sinucigaşilor”, se arată în soluţia de clasare dispusă pe 13 octombrie 2015 de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, citează Adevarul.ro.

Vasile Blănaru (55 ani) a fost găsit fără suflare la o fermă situată pe malul Prutului pe 2 aprilie 2014, chiar de către proprietar, un om de afaceri din Huşi care exploatează terenurile agricole din zonă.


×
Subiecte în articol: sinucidere
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close