Antena 3 CNN Actualitate Locale Două tinere gravide au ajuns în stare gravă la spital, după ce s-au intoxicat cu o substanţă periculoasă, în Maramureş

Două tinere gravide au ajuns în stare gravă la spital, după ce s-au intoxicat cu o substanţă periculoasă, în Maramureş

Două tinere gravide au ajuns în stare gravă la spital, după ce s-au intoxicat cu o substanţă periculoasă, în Maramureş
Gravide transportate la spital după ce s-au intoxicat cu o substanţă periculoasă. Sursa Foto: Captură video Antena 3 CNN
de Vasile Dale    |    19 Iun 2024   •   00:41

Două femei însărcinate și alte patru persoane s-au intoxicat în Maramureș cu o substanță pentru deparazitare a animalelor.

Intervenție de urgență marţi seara la Groși Țibleșului, acolo unde două tinere însărcinate au fost găsite leșinate în gospodărie.

Echipajele medicale ale ambulanței, dar și ale SMURD sosite la fața locului le-au găsit pe cele două tinere, una în vârstă de 17 ani, iar cealaltă în vârstă de 23 de ani, într-o stare foarte gravă.

Medicii au fost nevoiți să le intubeze, iar pe una dintre ele au fost nevoiți chiar să o resusciteze. Totul s-ar fi întâmplat din cauza faptului că unul dintre cei care locuiau în casă a făcut o operațiune de dezinsecție cu o substanță extrem de periculoasă.

Cum femeile erau însărcinate, acestora li s-a făcut rău și au căzut la pământ, inconștiente. Ele au ajuns la Spitalul de Județean de Urgență din Baia Mare în stare foarte gravă. În acest moment sunt la investigații medicale.

Rămâne de văzut cât de afectate vor fi cele două sarcini. În cazul fetei de 17 ani, aceasta era însărcinată în luna a patra, iar în cazul femeii de 23 de ani, aceasta era însărcinată în luna a saşea.

În acest moment, pompierii fac cercetări la fața locului. Totodată, o echipă de criminaliști de la IPJ Maramureș au mers la fața locului și au de a demarat o anchetă pentru a stabili exact cum s-a întâmplat totul. 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Avertizare meteo imediată Cod Roșu de ploi torențiale. Lista localităților afectate
x close