Antena 3 CNN Actualitate Locale Gestul extrem al unui tată din Craiova, făcut de dorul fiicei sale. Polițiștii au intervenit

Gestul extrem al unui tată din Craiova, făcut de dorul fiicei sale. Polițiștii au intervenit

Un craiovean, tată al unei fetițe în vârstă de numai opt ani, a recurs la un gest necugetat de dorul copilei. Autoritățile au fost puse în mișcare.

New Project (5)
Gestul terifiant al unui tată din Craiova, făcut de dorul fiicei sale. Polițiștii au intervenit Sursa foto: Gettyimages | kirstyokeeffe
de Ioana Mircea    |    18 Oct 2023   •   16:39

Un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Craiova, a mințit, ieri, Poliția că și-a pierdut nepoata de 8 ani, într-un centru comercial, cu scopul ca polițiștii să îi aducă, de fapt, fiica, acasă, pentru că îi era foarte dor de ea și nu o mai văzuse de mult timp.

Acest lucru nu s-a întâmplat și în schimbul apelului abuziv, realizat de bărbat, la 112, acesta a fost amendat cu 4.000 de lei.

Cu toate acestea, în centrul comercial au fost direcționate, de îndată, toate patrulele aflate în serviciu, în sprijin venind şi poliţişti de investigaţii criminale, fiind efectuate căutări pentru găsirea copilei.

Citește și: Scene de coşmar la Arad, după ce un bărbat și-a prins concubina cu amantul în parcarea unui magazin: Pe el l-a înjunghiat cu șurubelnița, pe ea a desfigurat-o în bătaie

Într-un final, bărbatul a recunoscut că a mințit. "Cu ocazia audierii, acesta a recunoscut faptul că a apelat în mod nejustificat S.N.U.A.U 112, motivându-şi gestul prin faptul că nu şi-a văzut fetiţa de foarte mult timp, considerând că prin sesizarea poliţiei îi va fi adusă fetiţa.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, conform prevederilor O.U.G. nr. 34/2008 privind organizarea şi funcţionarea Sistemului naţional unic pentru apeluri de urgenţă, cu amendă în valoare totală de 4.000 lei", a transmis Inspectoratul Poliției Județene Dolj.

×
Subiecte în articol: Craiova
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close