Antena 3 CNN Actualitate Locale Fată de 17 ani, împușcată în cap de fratele ei, cu un pistol de tip airsoft, la Galați

Fată de 17 ani, împușcată în cap de fratele ei, cu un pistol de tip airsoft, la Galați

Caz șocant în Galați. O fată de 17 ani a fost împușcată în cap de fratele ei, cu un pistol de tip Airsoft.

de Mariana Zaharia    |    03 Aug 2023   •   10:36

Incidentul șocant ar fi pornit de la nemulțumirea familiei fetei cu privire la relația ei. Mai exact, părinții și fratele ei i-au reproșat că locuiește cu un bărbat mult mai în vârstă.

Nervos că fata nu a înțeles de vorbă bună, fratele ei a încercat să o convingă cu forța. Ajutat de mai multe persoane, acesta a dat buzna în casa concubinului surorii sale, unde a început un scandal monstru.

Acolo, tânărul a scos un pistol de tip Airsoft cu care a tras spre sora lui. Fata a fost rănită în zona capului.

Fata a ajuns la spital, însă medicii spun că viața nu îi este pusă în pericol.

Polițiștii au percheziționat patru locuințe, patru persoane fiind duse audieri.

Celelalte trei persoane sunt cercetate de către procurori în stare de libertate.

Fratele tinerei a fost reținut pentru 24 de ore. El este acuzat de violență în familie, nerespectarea regimului armelor și munițiilor dar și de violare de domiciliu.

”La data de 31 iulie 2023, polițiștii Postului de Poliție Bălășești au fost sesizați, prin intermediul SNUAU 112, de un bărbat, din comuna Cavadinești, județul Galați, cu privire la faptul că, în jurul orei 23.00, concubina sa ar fi fost agresată de către fratele ei, care a tras cu un pistol, tip airsoft, în zona capului acesteia, în partea stângă a feței.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului iar, în urma cercetărilor efectuate a reieșit că fata, în vârstă de 16 ani, ar fi fost agresată de fratele ei, de 27 de ani, care ar fi tras cu un pistol tip airsoft, după ce, în prealabil, împreună cu alte trei persoane, ar fi pătruns, fără drept, în curtea domiciliului ei.

Tânăra a refuzat să fie consultată de un echipaj medical de specialitate, iar polițiștii, în urma evaluării riscului, au emis un ordin de protecție provizoriu.

În dimineața de 2 august a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în colaborare cu polițiștii Poliției Orașului Berești și Postului de Poliție Rediu, au pus în executare patru mandate de percheziție domiciliară, în comunele Rediu și Berești-Meria, în urma cărora au descoperit și ridicat un pistol neletal, tip airsoft, ce a fost folosit la comiterea faptei.

De asemenea, cei patru bărbați au fost conduși la sediul poliției, în vederea audierii sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și violență în familie.

Față de fratele victimei a fost luată măsura reținerii, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, 3 august, să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Celelalte trei persoane sunt cercetate în stare de libertate”, se arată în comunicatul poliției. 

 

×
Subiecte în articol: Galați
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close