Antena 3 CNN Actualitate Locale Un fost primar din Olt a fost bătut de doi bărbați chiar în fața primăriei, în timp ce mergea la ședință

Un fost primar din Olt a fost bătut de doi bărbați chiar în fața primăriei, în timp ce mergea la ședință

Consilierul local al PNL, Marian Negrilă, ar fi fost agresat de doi bărbaţi chiar în faţa sediului Primăriei şi totul a fost filmat de camerele de spuraveghere montate în zonă. Actualul primar neagă însă incidentul.

New Project (21)
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    02 Noi 2022   •   09:07

Fostul primar al localității Traian a ajuns la spitalul din Caracal. Acolo a primit îngrijiri din partea medicilor și a fost externat.

Polițiștii au deschis acum un dosar penal pentru că fostul edil s-a plâns de faptul că ar fi fost agresat de 2 bărbați.

Dosarul penal este deschis pentru infracțiunile de loviri sau alte violențe.

Fostul primar, acum consilier local, susține că a fost victima a doi bărbați care l-ar fi agresat chiar în fața primăriei, în timp ce se pregătea să participe la o ședință.

Actualul primar susține însă că nimic nu ar fi adevărat și că imaginile de pe camerele de supraveghere ale primăriei arată cu totul altceva, și anume că fostul edil ar fi căzut de, de fapt, pe scări, după o discuție cu 2 bărbați.

”La data de 31 octombrie 2022, în jurul orei 15:40, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost agresat în timp ce se afla în fața unei instituții publice, din comuna Traian, județul Olt.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Deveselu.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 63 de ani din comuna Traian, ar fi fost agresat fizic de către două persoane, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani din aceeași localitate și un tânăr în vârstă de 29 de ani din municipiul Caracal.

În urma evenimentului, bărbatul în vârstă de 63 de ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Municipal Caracal.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, fiind continuate cercetările pentru stabilirea situației de fapt”, au transmis ulterior reprezentanții Poliției Olt.

×
Subiecte în articol: Olt primar
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close