Antena 3 CNN Actualitate Locale Fetiță de doar nouă ani, găsită moartă într-un apartament din Galați! Micuța avea urme de violență extremă pe corp

Fetiță de doar nouă ani, găsită moartă într-un apartament din Galați! Micuța avea urme de violență extremă pe corp

O fetiță de nouă ani a murit la Galați, chiar în apartamentul în care locuia. Micuța a fost găsită cu urme puternice de violență pe corp.

de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Ian 2024   •   11:37

Fetița de nouă ani a fost găsită decedată în apartamentul în care locuia alături de cei doi frați și de mama ei, în dimineața aceasta.

Corpul micuței prezenta urme evidente de violență, sugestive pentru o agresiune brutală.

Echipajul de salvare de la SMURD a intervenit prompt, însă nu a putut face nimic mai mult decât să constate decesul acesteia. 

Autoritățile au demarat o anchetă amănunțită pentru a clarifica circumstanțele exacte în care a survenit tragedia.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați a inițiat un dosar penal pentru omor calificat, în căutarea răspunsurilor legate de evenimentul șocant.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, mama ei ar fi fost cea care a bătut-o pe micuță seara trecută, după care i-ar fi administrat patru aspirine, despre care nu se știe, în acest moment, cu ce scop.

Dimineață, când a văzut că fetița nu mai respiră, femeia a sunat la 112. 

Aceasta se află acum în custodia Poliției. 

O vecină a povestit că femeia stătea cu chirie în apartament.

”Sunt chiriași. Ceea ce știu este că au făcut un botez, după aceea o cununie civilă, și astăzi, când am venit eu la ora 7:00, una dintre doamne a urcat odată cu mine. 

La puțin timp am auzit gălăgie și am crezut că se ceartă, dar de fapt probabil că fetița leșinase și s-au impacientat, și cred că au sunat la 112, pentru că la 10 minute a venit SMURD-ul, cu două echipaje. 

Am intrat și eu puțin în apartament, fetița era în pat, în sufragerie, întinsă, îmbrăcată, doamna de la SMURD a coborât-o din pat, i-a făcut resuscitare.

Era și o doamnă mai în vârstă decât celelalte, cred că era bunica, ce țipa la una dintre femei: ”De ce ai bătut-o? De ce ai bătut-o? Numai pe ea o băteai mereu!”, povestește femeia.

Femeia susține că, seara trecută, fiica ei a auzit țipete și uși trântite din apartamentul în care micuța și-a găsit sfârșitul.

În cazul în care aveți cunoștință despre un caz de abuz asupra unui minor, puteți anunța acest lucru la Telefonul Copilului 116111, linia europeană de asistență pentru Copii.

×
Subiecte în articol: Galați fetita moarta violenta
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close