Antena 3 CNN Actualitate Locale Fetița de patru ani care a căzut de la etajul patru al unui bloc din Galați a murit

Fetița de patru ani care a căzut de la etajul patru al unui bloc din Galați a murit

Un copil de patru ani a căzut, în această dimineață, de la etajul patru al unui bloc din Galați.

de Gabi Vlad    |    13 Iun 2023   •   10:50

Update 10:50. Fetița de patru ani a murit. Cazul a fost preluat de Parchet. 

Incidentul a fost anunțat la ora 7.48 prin serviciul unic de urgență 112. Potrivit Poliției, un copil a căzut de la etajul 4 al unui bloc situat pe un bulevard din orașul Galați. Este vorba despre o fată de patru ani care a fost dusă în stare gravă la spital.

Din primele informații se pare că părinții copilei erau la muncă, iar bunica, cea care ar fi trebuit să o aibă în grijă, plecase pentru scurtă vreme de acasă, spre școală, unde trebuia să o ducă pe sora fetiței. 

”Astăzi, 13 iunie, ora 07.48, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că un copil a căzut de la etajul 4 a unui bloc de locuințe situat pe Bulevardul Dunărea, din municipiul Galați.

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Galați, ajunși la fața locului, au stabilit că o minoră, de 4 ani, care locuia în blocul respectiv împreună cu familia, ar fi rămas singură în apartament, fără supraveghere, pentru o perioadă scurtă de timp și, în împrejurări ce urmează a fi stabilite, a căzut de la una dintre ferestrele locuinței.

Minora a fost preluată în stare gravă de un echipaj medical de la Ambulanță și transportată la spital.

În cauză, va fi deschis un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă”, se arată în comunicatul poliției. 

×
Subiecte în articol: Galați
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close