Antena 3 CNN Actualitate Locale O tânără din Neamț și-a înjunghiat și ucis vecinul, după ce acesta i-a făcut un reproș banal. Fiul victimei a fost martor la crimă

O tânără din Neamț și-a înjunghiat și ucis vecinul, după ce acesta i-a făcut un reproș banal. Fiul victimei a fost martor la crimă

Un caz de omor i-a îngrozit pe oamenii din localitatea Roznov, județul Neamț.

de Cristi Georgescu    |    17 Mai 2024   •   08:45

O femeie de 29 de ani l-a atacat cu cuțitul pe un bărbat din localitate și l-a înjunghiat până l-a omorât.

Femeia locuia în Roznov fără forme legale, era o fire retrasă și obișnuia să stea de vorbă doar cu bărbatul pe care, în cele din urmă, l-a ucis.

Potrivit martorilor, ea l-a mai atacat în trecut, cel puțin o dată, pe acest bărbat, pe care îl vizita des.

Victima era sudor de meserie și tatăl a patru copii, două fete și doi băieți.

"Vecinii povestesc că femeia ar fi avut, la rândul ei, un copil pe care l-ar fi lăsat în Cluj, iar bărbatul cu care se vedea des i-ar fi reproșat acest lucru în repetate rânduri, pentru a o determina pe mamă să se intereseze de soarta copilului. Este probabil că, miercuri seară, subiectul a fost adus din nou în discuție de vecinul femeii, iar aceasta și-a pierdut cumpătul și l-a înjunghiat chiar în locuința lui. Fiul de 12 ani al bărbatului a fost martor la crimă", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Cristi Georgescu.

Suspecta a fost reținută pentru omor

Îngrozit, minorul a sunat la 112, însă salvatorii ajunși la locul tragediei nu l-au mai putut ajuta pe bărbatul înjunghiat și au fost nevoiți să pronunțe decesul.

Femeia care l-a omorât a fost reținută pentru omor iar procurorii au cerut instanței arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Ce spun autoritățile despre crima din Roznov

"La data de 15 mai a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost înjughiat.

La fața locului au fost constituite echipe mixte de cercetări, rezultând faptul că o tânără în vârstă de 29 de ani, persoană care locuiește fără forme legale în Roznov, folosindu-se de un cuțit, i-ar fi aplicat mai multe lovituri unui bărbat în vârstă de 52 de ani, din Roznov, provocându-i acestuia mai multe leziuni.

Echipajul medical sosit la fața locului a pronunțat decesul bărbatului.

În cauză, cercetările au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț", se spune într-un comunicat al poliției.

×
Subiecte în articol: Roznov Neamţ vecin injunghiat
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close