Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie s-a baricadat în casă, în Sectorul 2 din București, și a amenințat că își va face rău

O femeie s-a baricadat în casă, în Sectorul 2 din București, și a amenințat că își va face rău

Intervenție a echipelor de salvare în Sectorul 2 al Capitalei. O femeie s-a încuiat în casă și a amenințat că își va face rău. La fața locului a fost adus și un negociator. 

de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Sep 2023   •   20:27

Update

În urma activităților specifice, femeia a fost imobilizată de polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, cu sprijinul ISU. În urma intervenției nu au rezultat victime, femeia urmând a fi condusă la spital, pentru evaluare medicală de specialitate.

Citește și:  Mamă bătută de propriul fiu, în București. Poliția a găsit la el acasă peste 100 de pliculețe cu substanțe interzise

Negociatorii au încercat să rezolve această situație. Femeia, în vârstă de 42 de ani, este cunoscută cu probleme psihice. Aceasta a solicitat să discute cu un medic psihiatric, dar s-a răzgândit când aceasta și-a facă apariția. 

Negociatorii au încercat să o convingă să nu recurgă la acest gest. Discuțiile au avut loc prin ușă pentru că femeia nu le-a dat voie pompierilor să intre în locuință. 

În cele din urmă, cu ajutorul unei scări, pompierii au reușit să intre pe geam în apartamentul femeii. 

×
Subiecte în articol: baricadat sectorul 2 București
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close