Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie de 74 de ani a dat un jaf după ce i-a pus victimei narcotice în cafea, în Suceava. Expertă în tâlhării, avea deja o condamnare la 12 ani de închisoare

O femeie de 74 de ani a dat un jaf după ce i-a pus victimei narcotice în cafea, în Suceava. Expertă în tâlhării, avea deja o condamnare la 12 ani de închisoare

O femeie de 74 de ani a tâlhărit o altă femeie de 89 de ani. Pentru a o jefui, aceasta i-a pus în cafea o substanță narcotică. Agresoarea a provocat un prejudiciu victimei de peste 6.000 de lei.

O femeie de 74 de ani a dat un jaf după ce i-a pus victimei narcotice în cafea, în Suceava. Expertă în tâlhării, avea deja o condamnare la 12 ani de închisoare
O femeie de 74 de ani a furat peste 6.000 de lei după ce i-a pus victimei narcotice în cafea, în Suceava
de Gabriela Mladin    |    23 Mai 2022   •   11:13

Autoarea faptei comise în anul 2020, Maria Belei, pusese ochii pe banii și bijuteriile din casa femeii pe care trebuia să o îngrijească. Maria Belei a acționat la trei zile după ce a ajuns în casa bătrânei, în timp ce aceasta era profund adormită, după ce consumase cafeaua.

„Fiind în imobilul persoanei vătămate G.E., în vârstă de 89 de ani, situat în municipiul Suceava, persoană de care avea grijă de trei zile, a servit-o pe aceasta cu o cafea în care i-a pus o substanță narcotică ce conținea diazepam, împrejurare în care persoana vătămată a adormit profund timp de aproximativ trei ore şi, profitând de aceasta, a sustras bani dintr-o poșetă ce era pe un fotoliu din sufrageria imobilului, precum și mai multe bijuterii din aur din buzunarul unui palton, acţiuni prin care a produs un prejudiciu în valoare de 6.750 lei, care nu a fost recuperat până în prezent”, se arată într-un comunicat al procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.  

Inculpata a fost trimisă în judecată în stare de arest preventiv sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată. Femeia se afla în stare de recidivă postcondamnatorie când a jefuit-o pe bătrână.

Monitorul de Suceava notează că femeia are mai multe condamnări la activ. Se pare că aceasta ademenea bărbaţi, mergea cu ei într-o cameră de hotel, iar acolo îi jefuia.

Ultima pedeapsă pe care a primit-o a fost de 12 ani de închisoare pentru tâlhărie, dar pentru că depășea vârsta 60 de ani a beneficiat de posibilitatea de a executa doar o treime din pedeapsă.

 

×
Subiecte în articol: Suceava batrana jaf cafea inchisoare
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Toate pensiile vor fi recalculate de la 1 septembrie. Anunțul Ministrului Boloş
x close