Antena 3 CNN Actualitate Locale Femeia acuzată că a mușcat un copil pe o plajă din Năvodari se apără: „Eu am alergat după el să îl prind, să îl duc părinților. Nu sunt o nebună”

Femeia acuzată că a mușcat un copil pe o plajă din Năvodari se apără: „Eu am alergat după el să îl prind, să îl duc părinților. Nu sunt o nebună”

femeie acuzata muscat copil plaja navodari
Femeia acuzată că a mușcat și alergat un copil pe o plajă din Năvodari
de Mia Lungu    |    04 Iul 2024   •   08:07

Femeia de 42 de ani acuzată că ar fimuşcat şi alergat un copil pe o plajă din Năvodari, după ce acesta ar fi stropit-o cu apă în timpul unei şedinţe foto, a făcut primele declaraţii, pentru Antena 3 CNN. Potrivit femeii, copilul se afla nesupravegheat pe plajă în momentul în care s-a năpustit asupra ei.

„Copilașul se juca pe plajă, așa obraznic cum se joacă cei mici, și eu eram pe plajă și făceam o ședința foto profesională, pentru o școală de dans. Nu făceam niște poze. Băiețelul a venit și mi-a dat de 2 ori jet-uri în față, cu un pistol mai mare cu un jet puternic. 

Părinții sunt problema, din punctul meu de vedere, pentru că nu s-au ocupat de el, nu l-au supravegheat. El stătea de ceva timp la malul mării și se juca singur și atunci eu am alergat după el să îl prind, să îl duc părinților. 

Am căzut peste copil, și l-am zgâriat, după care l-am strâns, cred. Pur și simplu eu când am căzut s-au întâmplat toate astea, dar de mușcat nu este cazul. 

Avem un avocat. Să vedem ce o să se întâmple. Mie îmi pare rău pentru copilaș. Clar nu sunt o nebună, lucrez cu oamenii de 20 de ani.”, a declarat femeia, la Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: muscat copil plaja Navodari
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
VIDEO. Cum arată prima corvetă construită de Turcia pentru Ucraina
x close