Antena 3 CNN Actualitate Locale Tatăl Alexiei, apel disperat din Marea Britanie pentru fiica sa: "Scumpa noastră se luptă pentru a nu-şi pierde brațele | Haideți să ne rugăm"

Tatăl Alexiei, apel disperat din Marea Britanie pentru fiica sa: "Scumpa noastră se luptă pentru a nu-şi pierde brațele | Haideți să ne rugăm"

O adolescentă cu brațele amputate în urma gravului accident rutier produs în noaptea de vineri spre sâmbătă la Pașcani se află în operație. Tatăl Alexiei, Florin Tudose, face un apel ca oameni să se roage la Dumnezeu pentru ea.

accident
Sursa foto: ISU Iasi
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Dec 2022   •   20:40

Alexia Tudose, în vârstă de 15 ani, se află pe masa de operație de la Spitalul de Copii Sfânta Maria din Iași, acolo unde o echipă de medici încearcă replantarea brațelor amputate în urma răsturnării autocarului.

Tatăl Alexiei, Florin Tudose, susține că fetița, care este elevă în clasa a IX-a la Colegiul Național AT Laurian, este copilul perfect și face un apel la toți cei care o cunosc să se roage la Dumnezeu pentru ea.

"Scumpa noastra care se lupta pentru a nu-si pierde brațele, după cumplitul accident de la Pascani. Este copilul Perfect. Haideți să ne rugăm cu toții la Dumnezeu pentru ea! Cu cât suntem mai mulți cu atât Dumnezeu va fi mai binevoitor si va face o minune", a spus tatăl Alexiei, care se afla la momentul producerii accidentului în Marea Britanie, relatează botosaninews.ro.

Un autocar cu peste 30 de pasageri s-a răsturnat la intrarea în Pașcani. Planul Roșu a fost activat

Alexia era membră a ansamblului folcloric "Flori de măr" din Curtești și urma să danseze, alături de colegii ei, pe scena unui festival din Slobozia. 

În urma accidentului, tânăra a suferit mai multe traumatisme care au condus la amputația totală a brațului stâng și amputația parțială a brațului drept.

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close