Antena 3 CNN Actualitate Locale Factură la curent de 739.000 lei pentru un consum de aproape 1 milion de kWh, în Cugir, Alba

Factură la curent de 739.000 lei pentru un consum de aproape 1 milion de kWh, în Cugir, Alba

O persoană din orașul Cugir, județul Alba, a primit o factură record la curent, în valoare de 739.000 de lei, la un apartament în care nu locuiește nimeni.

New Project (18) (1)
Sursa foto: alba24.ro
de Andreea Ştefan    |    02 Sep 2021   •   22:48

Persoana în cauză a fost șocată de factura primită, în valoare de peste 739.000 de lei, echivalentul a 150.000 de euro.

Factura la curent a fost primită la finalul lunii iunie, la un apartament în care nu mai locuiește nimeni de mai bine de 20 de ani, potrivit alba24.ro.

Pe factura emisă se observă că a fost estimat un consum halucinant, de aproape 1 milion de kWh, în perioada 28 mai - 27 iunie 2021.

Factură la curent de 40.000 lei pentru o familie din Alba: ”Am simțit că îmi curge pământul de sub picioare”

O familie din Alba a primit o factură de 40 de mii de lei la electricitate. Ar fi vorba despre o regularizare, după ce furnizorul nu ar fi citit corect contorul de 5 ani.

Femeia care a primit factura ne-a oferit câteva declarații despre situația în care se află. 

”Am simțit că îmi curge pământul de sub picioare, am zis: ”ce e aici, ce-i cu suma asta așa?”.

Cei de le Electrica spun că nu s-a citit contorul timp de 5 ani corect. Este un contor care are o rotiță cu ultima cifră care se tot învârte și la contorul pe care îl avem spun că și aia se citește, dar timp de 5 ani nu au citit-o. 

Factură la curent de peste 27.000 de lei, primită de o familie din Alba-Iulia

O familie din Alba-Iulia a avut parte de o surpriză neplăcută la început de weekend. Membrii familiei au rămas uimiți când au văzut factura la curent electric.

Mai exact, aceștia au descoperit că au de plată peste 27.000 de lei. Oamenii au postat documentul pe rețelele de socializare și spun că nu poate fi altceva decât o greșeală, scrie Ziarul Unirea.

”Împreună. De peste 120 de ani…Și facturile cred că tot de-atunci se adună. Care este reacția social acceptată când primești o factură de 27.808,13 lei, sâmbătă după-masa?”, a fost mesajul acestora, postat în mediul online, alături de factura în cauză.

Factură de 10.000 lei la curent pentru un pensionar din București care stă într-un apartament de două camere

Scandalul facturilor umflate la energie şi gaze ia amploare. Oamenii care au primit facturi uriașe la utilităţi sunt disperaţi şi caută răspunsuri la ghişee.

Sumele sunt colosale, iar cazurile, unul mai revoltător ca celălalt. De exemplu, un pensionar de 94 de ani a primit o factură de 10.000 de lei, pe luna iulie, deşi stă într-un apartament cu doar două camere, în București.  Bătrânul are o pensie lunară de 4.000 de lei.

×
Subiecte în articol: Alba factura la curent
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close