Antena 3 CNN Actualitate Locale Explozie puternică urmată de incendiu într-un bloc de garsoniere din Constanța. Zeci de locuințe au fost afectate

Explozie puternică urmată de incendiu într-un bloc de garsoniere din Constanța. Zeci de locuințe au fost afectate

O explozie puternică a zguduit din temelii un bloc de garsoniere din Constanța. Zeci de oameni au fost evacuați. Doua persoane au fost rănite și au ajuns la spital. Mai multe garsoniere dar și mașini parcate lângă bloc au fost avariate.

explozie puternica incendiu bloc constanta
Explozie puternică urmată de incendiu într-un bloc de garsoniere din Constanța. Zeci de locuințe au fost afectate Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    14 Apr 2022   •   11:17

”În jurul orei 3:14 minute, prin apel unic de urgență 112 am fost informati despre faptul ca în Constanța, pe aleea Egretei, la un bloc de locuințe P+3, a avut loc o explozie urmată de incendiu.

Din primele momente au fost alocate 3 autospeciale de stingere cu apă și spuma, 2 autoscări, 1 descarcerare, 3 SMURD tip B, 1 autospecială transport victime mulțime și 3 ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță”, a transmis IPJ Constanța.

Incidentul s-ar fi produs din cauza unei butelii care a explodat într-una din garsoniere.

În urma incendiului au ars aproximativ 25 mp dintr-o garsonieră situată la etajul 2 al blocului, iar din cauza exploziei au fost afectate alte 25 de locuințe.

Echipele de intervenție au evacuat 20 de persoane, iar 71 de persoane s-au autoevacuat.

În urma incendiului au fost transportate la Spitalul Județean Constanța două victime care prezentau arsuri.

La fața locului a fost și un reprezentant din cadrul Primăriei Constanța în vederea identificării de persoane care ar avea nevoie de relocare.

Incendiul a fost lichidat in mai puțin de o oră, iar misiunea de evaluare a pagubelor s-a finalizat în jurul orei 08.00.

×
Subiecte în articol: explozie Constanța
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close