Antena 3 CNN Actualitate Locale Explozie puternică la o fabrică de parfumuri din Oneşti

Explozie puternică la o fabrică de parfumuri din Oneşti

incendiu.jpg
15 Mar 2016   •   08:14

A fost explozie luni, la o fabrica de parfumuri din Onesti. Nori negri de fum au acoperit zona, iar pompierii s-au chinuit timp de cateva ore sa stinga focul, care a cuprins o intreaga hala de productie, anunţă stirileprotv.ro.

Din cauza substantelor chimice toxice, care s-au aprins, au fost evacuati toti cei 75 de angajati aflati atunci la serviciu. Doi dintre ei, ambii barbati, au suferit arsuri si au ajuns la spital.

Alarma s-a dat dupa ce reactor cu etanol a explodat. Nu mai putin de 10 autospeciale de pompieri au fost trimise la fabrica. Fumul negru putea fi observat de la cativa kilometri.

Explozia a fost urmata si de un incendiu, iar doi muncitori de 46 si 54 de ani, aflati in apropiere de reactor, au fost raniti.

Andrei Grecu, purtator de cuvant ISU Bacau: "A fost afectata de incendiu o hala de aproximativ 1250 mp, pe trei nivele, aceasta este amprenta cladirii. S-au inregistrat doua victime, care s-au deplasat cu masina personala la Spitalul Judetean din Onesti."

Adrian Branzaniuc, director medical la Spitalul Municipal Onesti: "Doi barbati prezentand arsuri, unul dintre ei prezentand arsuri pe 15% din corp, arsuri de gradul 2-3, si cea de-a doua persoana prezinta arsuri doar la nivelul fetei si gatului, arsuri de gradul 1-2."

Ranit mai grav, barbatul de 54 de ani a fost transportat de urgenta la Spitalul Judetean din Bacau. Celalalt barbat a ramas in grija medicilor din Onesti.

Pompierii fac acum investigatii pentru a descoperi ce a provocat explozia. Intre timp, fac cercetari si inspectorii de munca. 

×
Subiecte în articol: Onesti fabrica
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close