Antena 3 CNN Actualitate Locale Elevii de la o școală din Galați, întâmpinați cu umbrele colorate la întoarcerea în bănci

Elevii de la o școală din Galați, întâmpinați cu umbrele colorate la întoarcerea în bănci

Elevii Școlii Gimnaziale nr.7 au fost întâmpinați într-un mod inedit la întoarcerea în bănci, după o lungă perioadă în care au făcut școală online.

Elevii de la o școală din Galați, întâmpinați cu umbrele colorate la întoarcerea în bănci
de Adelina Miron    |    05 Mai 2021   •   16:07

Curtea școlii în care au intrat copiii astăzi a fost decorată cu umbrele colorate.

Cadrele didactice s-au ocupat de amenajarea întregii alei, de la poarta curții și până la intrarea în școală.

"Cu acest aranjament de umbreluţele i-am aştepat astăzi pe copiii noştri. Ne-am gândit că după perioada de cursuri online şi o vacanţă de o lună, pisoii noştri o să se simtă bineveniţi din nou la şcoală.

O mămică a sponsorizat achiziţia umbreluţelor, iar cu ajutorul mecanicului şcolii şi al gardianului am reuşit să transformăm visul în realitate", a declarat directoarea şcolii, Monalisa Nica.

Inițial, directoarea a intenționat să cumpere umbrelele din Turcia, dar comanda a întâmpinat o serie de probleme, ceea ce a făcut ca, în cele din urmă, acestea să fie achiziționate din România. 

"Ele au fost comandate iniţial din Turcia şi au venit negre. Când le-am văzut negre pe toate, le-am returnat. A doua oară, tot din Turcia, au venit colorate, dar cele mai multe dintre ele erau stricate. A fost returnată şi a doua comandă.

Într-un final am renunţat, iar mămica, cea care ne-a ajutat cu achiziţia lor, le-a cumpărat de la noi din ţară. Îi mulţumim că a fost perseverentă şi am putut să realizăm împreună un lucru aşa minunat", a mai spus Monalisa Nica pentru Adevărul.

Când părinții sunt alături de școală se întâmplă lucruri minunate. Mulțumim mămicii CP care a făcut ca visele noastre sa devina realitate!

Posted by Scoala Gimnaziala nr.7 Galati on Monday, April 26, 2021


 

×
Subiecte în articol: elevi şcoală Galați umbrele
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Toți românii vor avea acces la servicii medicale de depistare a bolilor grave, din 1 iulie
x close