Antena 3 CNN Actualitate Locale Un elev de şapte ani din Brașov îşi terorizează colegii. Părinţii nu își mai lasă copiii la şcoală: "Mi-a zis că îl omoară"

Un elev de şapte ani din Brașov îşi terorizează colegii. Părinţii nu își mai lasă copiii la şcoală: "Mi-a zis că îl omoară"

Scandal la o şcoală din Braşov! Părinţii refuză să-şi mai trimită copiii la cursuri şi susţin că elevii sunt terorizaţi şi abuzaţi de un coleg de şapte ani

de Paul Ciurari    |    14 Mai 2024   •   12:52

De câteva zile, părinţii refuză să îşi mai lase copiii să meargă la şcoală. 18 din cei 20 de copii nu urmează cursurile de la clasa pregătitoare a Liceului Andrei Mureşanu din Braşov, din cauza unui băieţel de şapte ani care este agresiv atât fizic, cât şi verbal, spun părinţii.

Copilul a venit în clasă încă din luna octombrie şi au fost probleme chiar din primele zile cu acest elev, care şi-a agresat colegii şi se pare că a avut o atitudine violentî inclusiv la adresa dascălilor.

Autorităţile caută acum soluţii pentru ca elevii să poată participa în siguranţă la ore

Situaţia a ajuns în atenţia autorităţilor locale din Braşov. Inclusiv prefectul a spus că se caută soluţii, iar cei de la DGASPC au spus că acest elev va beneficia de consiliere şi ghidrae şcolară.

Problema majoră este că transferul la o altă unitate şcolară nu va duce la rezolvare, ci doar la mutarea dintr-o şcoală în alta.

"Copilul meu a zis că nu mai merge la şcoală, că dacă îl duc la şcoală îl omoară", a spus un părinte, potrivit observatornews.ro.

Autorităţile caută acum soluţii pentru ca elevii să poată participa în siguranţă la ore. 

 

×
Subiecte în articol: elev Brașov copii abuzati
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Imagini exclusive cu tinerii găsiți morți într-o cameră de hotel
x close