Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Cine este femeia găsită moartă într-o valiză, în Bihor. Sora ei e în stare gravă la spital

Cine este femeia găsită moartă într-o valiză, în Bihor. Sora ei e în stare gravă la spital

Vecinii au povestit că surorile erau foarte slabe și căutau mâncare prin gunoaie

Cine este femeia găsită moartă într-o valiză, în Bihor. Sora ei e în stare gravă la spital
Ea este femeia găsită moartă într-o valiză, în Bihor. Sora ei e în stare gravă la spital
de Georgiana Botez    |    Ioana Mircea    |    11 Iun 2024   •   18:27

Polițiștii au reușit să identifice victima care a fost găsită moartă într-o valiză, în remorca unei mașini din Bihor.

Este vorba despre o tânără de 31 de ani din Bihor ce ar fi fost ucisă la finalul săptămânii trecute într-o altă locație față de cea în care a fost găsit cadavrul.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea mai multe fotografii cu femeia ucisă și sora ei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Se pare că suspecții ar fi intenționat să îngroape trupul femeii. Un bărbat a sunat în această dimineață la 112 pentru a anunța că din remorcă vine un miros înțepător. Tot el a fost cel care i-a atenționat pe polițiști că în bloc ar fi o persoană sechestrată.

Oamenii legii au găsit trei persoane în apartament, respectiv trei femei iar una dintre ele în stare foarte gravă. A fost bătută și subnutrită.

Procurorii au stabilit că este vorba despre sora mai mică a femeii ucise. Aceasta a ajuns la spital și nu a putut fi audiată de polițiști din cauza rănilor suferite și la nivelul feței. Este desfigurată.

Între timp procurorii audiază mai multe persoane printre care și un bărbat și concubina lui. Vecinii vorbesc despre prostituție și proxenetism în apartamentele din acel bloc. Adesea au auzit certuri dar și bătăi. Ei povestesc că surorile erau foarte slabe, căutau mâncare prin gunoi și erau îmbrăcate zilnic cu aceleași haine.

Important este că toate persoanele suspecte în acest caz sunt în custodia Poliției. Cel mai probabil în această seară se va dispune și reținerea lor.

×
Subiecte în articol: Bihor crimă spital găsită moartă
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Vremea extremă face ravagii în Europa
x close