Antena 3 CNN Actualitate Locale O dubă a rămas blocată în Arad, sub un pasaj de pe autostradă: "Marfar cabrio încă nu am văzut"

O dubă a rămas blocată în Arad, sub un pasaj de pe autostradă: "Marfar cabrio încă nu am văzut"

Un şofer aflat la volanul unei dube, nu şi-a dat seama că înălţimea maşinii sale este prea mare pentru a trece pe sub pasajul de pe strada Constituției din Aradul Nou. Imaginile au ajuns în mediul online, unde arădenii au făcut haz de necaz de şoferul neatent.

duba blocat pasaj arad
O dubă a rămas blocată în Arad, sub un pasaj de pe autostradă: "Marfar cabrio încă nu am văzut" Sursa foto: aradon.ro
de Georgiana Adam    |    10 Iun 2022   •   22:45

Șoferul dubei nu a ținut cont de înălțimea permisă la traversarea pe sub autostradă, de pe strada Constituției din Aradul Nou, şi a rămas blocat sub pasaj.

Acesta a reușit să își transforme dubița în…decapotabilă, după ce a uitat să citească indicatorul care arăta înălțimea pasajului prin care urma să treacă. Imaginile cu mașina distrusă au fost publicate pe grupul de Facebook AradTraffic unde, așa cum e de așteptat în astfel de situații, arădenii au făcut haz de necaz.

"Marfar cabrio încă nu am văzut", scrie un arădean, în timp ce altul „presupune” că șoferul a crezut că e cu…trotineta.

"Și când treci cu autoturism pe acolo ai emoții. Ăsta – nici o jenă. Când o julești toată pentru 1 cm, mai înțeleg, dar când ai lipsă minim 1 metru, înseamnă că nu ai ce căuta pe drum….”, spune un alt arădean, potrivit aradon.ro

Din fericire, șoferul nu a fost rănit, alegându-se doar cu o sperietură și cu paguba materială.

×
Subiecte în articol: Arad pasaj autostrada marfar
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close