Antena 3 CNN Actualitate Locale Droguri vândute în pungi de semințe, pe litoral: Ce au găsit procuroii DIICOT la doi dealeri prinși în stațiunea Costinești

Droguri vândute în pungi de semințe, pe litoral: Ce au găsit procuroii DIICOT la doi dealeri prinși în stațiunea Costinești

seminte cereale
Pungi cu semințe și cereale, imagine cu caracter ilustrativ. Sursa foto: Getty Images
de Mia Lungu    |    05 Sep 2024   •   16:36

Droguri asunse în pungi de seminţe sunt vândute pe litoral. Procurorii DIICOT au săltat doi traficanţi în staţiunea Costineşti, care se pregăteau să comercializeze drogul extrem de periculos. 

Marți, 3 septembrie, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, Serviciul Teritorial Constanţa- Biroul de Combatere a Traficului de Droguri au dispus reținerea a doi inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. 

Măsurile au fost luate după ce aceștia au fost depistați în stațiunea Costinești, de către polițisti din cadrul Secției 3 Poliție Costinești, în timp ce dețineau în scopul vânzării cantitatea de aproximativ 50 grame 3-CMC (drog de mare risc, cunoscut sub denumirea generică de cristal), ascunsă într-o pungă de semințe.

Ulterior, în urma perchezițiilor domiciliare, au fost identificate și ridicate aproximativ 90 grame 3-CMC, circa 40 grame rezină de canabis (drog de risc), mai multe comprimate, o cantitate de substanță vegetală, obiecte purtând urme de substanță, cântare electronice, plicuri autosigilante, o sumă de bani în lei, precum și alte mijloace de probă.

Miercuri, 4 septembrie, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanța a dispus arestarea preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close