Antena 3 CNN Actualitate Locale Două surori minore din Mureș sunt căutate de polițiști, după ce au plecat de acasă și nu s-au mai întors. Sunați la 112 dacă le vedeți

Două surori minore din Mureș sunt căutate de polițiști, după ce au plecat de acasă și nu s-au mai întors. Sunați la 112 dacă le vedeți

fete disparute mures
Barbara Renata și Margit Zsuzsanna Dodi au plecat de acasă și nu s-au mai întors / sursă foto: Poliția Română
de R.M.    |    18 Sep 2024   •   13:28

Polițiștii din Mureș caută două minore, de 12 și 14 ani, din comuna Livezeni, sat Poienița, care ar fi plecat voluntar de la domiciliu și nu au mai revenit.

„În această dimineață, Secția Rurală Miercurea Nirajului a fost sesizată, de către o femeie, cu privire la faptul că fiicele sale, DODI MARGIT ZSUZSANNA, de 12 ani și DODI BARBARA RENATA, de 14 ani, ar fi plecat în cursul serii de ieri, 17 septembrie, de la domiciliul lor din Poienița, fără a mai reveni.

Semnalmente:

DODI MARGIT ZSUZSANNA (12 ani) : înălțime aproximativ 1,50 m, păr șaten, ochi căprui, iar la momentul plecării purta o bluză de culoare roșie și o pereche de pantaloni negri;

DODI BARBARA RENATA (14 ani) : înălțime aproximativ 1,60 m, constituție atletică, păr șaten, ochi căprui, iar la momentul plecării purta o bluză de culoare neagră și o pereche de pantaloni negri.

Polițiștii efectuează căutări în vederea identificării celor două minore în locurile cunoscute a fi frecventate de acestea.

Dacă aveți date relevante care pot conduce la depistarea acestora, vă rugăm să apelați numărul unic de urgență 112 sau să anunțați cea mai apropiată unitate de poliție!”, a transmis Poliția România.

×
Subiecte în articol: minore persoane disparute IPJ Mureș
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close