Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi oameni au rămas blocați pe o insulă din zona localității Bragadiru. S-a dat drumul la baraj și a fost nevoie să fie scoși de pompieri cu o barcă

Doi oameni au rămas blocați pe o insulă din zona localității Bragadiru. S-a dat drumul la baraj și a fost nevoie să fie scoși de pompieri cu o barcă

Bragadiru
Două persoane au rămas blocate pe o insulă din zona localității Bragadiru. Pompierii au intervenit pentru salvarea lor
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Iun 2024   •   18:35

Pompierii de la ISU Bucureşti-Ilfov au intervenit, duminică, pentru a salva două persoane care au rămas blocate pe o insulă din zona localității Bragadiru, după ce s-a dat drumul la baraj.

Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat, pe 16 iunie, de către un bărbat, cu privire la faptul că acesta, împreună cu o altă persoană, sunt prinși pe o insulă din zona localității Bragadiru, în timp ce s-a dat drumul la baraj.

La fața locului s-au deplasat mai mulți polițiști din Bragadiru care au relaționat cu reprezentanți de la Sistemul de Gospodărie a Apelor Giurgiu, fiind oprit debitul apelor spre zona respectivă.

De asemenea, pompierii ISU Bucureşti-Ilfov au sosit la fața locului și au intervenit pentru salvarea celor două persoane, acestea fiind extrase în siguranță, a transmis IPJ Ilfov.

Citește și: Momentul impactului mortal dintre autocarul plin cu copii și un autoturism, în Vâlcea

Polițiștii din Bragadiru continuă verificările pentru stabilirea tuturor condițiilor și împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

×
Subiecte în articol: Bragadiru insula pompieri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close