Antena 3 CNN Actualitate Locale Decizie gravă la Suceava: cel mai controversat director revine! Oprea: Da, este normal

Decizie gravă la Suceava: cel mai controversat director revine! Oprea: Da, este normal

Decizie revoltătoare la spitalul din Suceava, spital devenit cel mai mare focar de infecție din România. Directorul medical, Mircea Macovei, cel care a chemat la testare zeci de medici și asistenți medicali, revine astăzi în funcție.

Decizie gravă la Suceava: cel mai controversat director revine! Oprea: Da, este normal
Sursa foto: antena3
23 Apr 2020   •   08:55

La sfârșitul lunii martie, cadrele medicale au fost amenințate de Macovei cu un Ordin de Ministru inexistent. Astfel, au fost contaminați medici și pacienți, iar situația de acolo face, în acest moment, obiectul unui dosar penal.

Ionel Oprea, coordonatorul militar al unității medicale, trimis special pentru a gestiona haosul de la Spitalul de Urgență din Suceava, consideră că decizia de întoarcere a directorului medical Macovei este una normală. Declarația a fost făcută chiar pentru Antena 3.

”Da, este funcția pe care a asigurat-o prin concurs, este încadrat legal, singurul lucru, va trebui să semneze un contract cu noul manager, chiar dacă este interimar, așa spune legea. Dacă vine la lucru trebuie să semneze acest contract, iar contractul acesta va intra în analiza Consiliului de Administrație al spitalului.  Dacă dumnealor îl aprobă, bine, dacă nu, îl repudiază. Fiecare își poartă crucea, e problema dumitale. Ai ocupat o funcție prin concurs, trebuie să o asiguri legal. Nu vrei, îți dai demisia și bună ziua!”, a declarat generalul Ionel Oprea pentru Antena 3.

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close