Antena 3 CNN Actualitate Locale Detalii îngrozitoare în cazul fetei din Călărași găsite moarte în casă. Ar fi dat curs unei provocări pe TikTok

Detalii îngrozitoare în cazul fetei din Călărași găsite moarte în casă. Ar fi dat curs unei provocări pe TikTok

Masina de politie
Presa locală a publicat detalii de natură să afecteze emoțional cititorii în cazul adolescentei care a fost găsită moartă în propria casă, în județul Călărași.Sursă foto: Agerpres
de Alex Judeu    |    15 Oct 2024   •   09:55

O descoperire macabră i-a șocat pe locuitorii unei comune din județul Călărași.

O adolescentă de 15 ani a fost găsită moartă în locuința sa.

Ar fi vorba de nepoata primarului localității Dor Mărunt, transmite corespondentul Antena 3 CNN.

"Din primele informații, adolescenta în vârstă de 15 ani a sosit acasă de la școală luni, în jurul orei 14. Aparent, la momentul decesului ea era singură la domiciliu.

Câteva ore mai târziu, două prietene ale sale împreună cu tatăl uneia dintre fete au sosit acasă la tânără și au găsit-o pe aceasta decedată, cu capul sub patul din dormitor.

Cercetările preliminare arată că pe corpul victimei nu s-au găsit urme de violență.

Totodată, oamenii legii au aflat că fata purtase mai multe discuții cu prietenii săi în legătură cu o ipotetică sinucidere.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub îndrumarea directă a prim-procurorului de pe lângă Tribunalul Călărași", a transmis corespondentul Antena 3 CNN, Alex Judeu.

Presa locală publică în acest caz detalii de natură să afecteze emoțional cititorii. 

Astfel, adolescenta s-ar fi folosit de un picior al patului pentru a-și bloca căile respiratorii și și-ar fi pus în prealabil un căluș din material textil.

Ea ar fi făcut aceste lucruri după ce ar fi dat curs unei provocări de pe platforma TikTok însă rămâne ca ancheta să confirme sau să infirme oficial această informație.

×
Parteneri
x close