Antena 3 CNN Actualitate Locale Ați văzut-o? Daniela Mirabela Mărgelu, o fată de 14 ani, a dispărut de acasă, din Drobeta Turnu Severin

Ați văzut-o? Daniela Mirabela Mărgelu, o fată de 14 ani, a dispărut de acasă, din Drobeta Turnu Severin

Daniela Mirabela Mărgelu, o fată în vârstă de 14 ani, a dispărut de la Centrului rezidențial pentru copilul separat de părinți din Drobeta Turnu Severin. Dacă o vedeți, sunați la numărul de urgență 112.

daniela mirabela margelu fata 14 ani disparuta drobeta turnu severin
Ați văzut-o? Daniela Mirabela Mărgelu, o fată de 14 ani, a dispărut de acasă, din Drobeta Turnu Severin Sursa foto: IPJ Mehedinți
de Andreea Ştefan    |    11 Apr 2022   •   15:27

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Drobeta Turnu Severin au fost sesizați, telefonic, de o femeie, reprezentant al Centrului rezidențial pentru copilul separat de părinți, din cadrul D.G.A.S.P.C. Mehedinți, cu privire la faptul că minora Mărgelu Daniela Mirabela, de 14 ani, domiciliată în municipiul Drobeta Turnu Severin, a părăsit centrul fără acordul supraveghetorului și nu a mai revenit.

Din verificările efectuate, s-a stabilit că minora nu este la prima plecare voluntară, nu suferă de afecțiuni psihice și nu urmează vreun tratament care să îi pună viața în pericol.

Semnalmentele: Persoana dispărută are 1,5 metri înalțime, greutate 45 kg, par arămiu, lung, ochi căprui.

La momentul plecării, minora purta blugi și geacă de culoare neagră.

Persoanele, care dețin informații utile cu privire la tânăra dispărută, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close