Antena 3 CNN Actualitate Locale Criminalul care a ucis un om la biserica din Sibiu a fost prins chiar în ziua de Rusalii

Criminalul care a ucis un om la biserica din Sibiu a fost prins chiar în ziua de Rusalii

catuse
Criminalul care a ucis un om la biserică, prins în ziua de Rusalii
de Andreea Borboros    |    23 Iun 2024   •   11:22

Bărbatul căutat după ce a ucis un om în curtea unei biserici din Sibiu a fost prins chiar în ziua de Rusalii.



După mai bine de 24 de ore de la producerea crimei, dar și după o muncă asiduă a polițiștilor din Sibiu, cei care au vizionat ore întregi surprinse de camerele de supraveghere montate în zonă au reușit să îl captureze pe principalul suspect în cazul crimei din curtea bisericii din Sibiu. 

Este vorba despre un tânăr de 28 de ani, care aparent locuiește pe raza județului Sibiu, fără forme legale. 

Acesta se află în aceste momente în custodia poliției, este audiat, urmând ca anchetatorii să stabilească ceea ce urmează să se întâmple şi infracțiunea de care acesta este acuzat. 

Tânărul de 28 de ani este principalul suspect în cazul crimei, după ce două dintre victimele sale, două doi bărbați, au declarat polițiștilor că au fost bătuți cu bestialitate. 

Cea de-a treia victimă, un bărbat de 40 de ani, a murit în urma loviturilor încasate. Anchetatorii încearcă acum să stabilească pas cu pas cele întâmplate. 

Din declarațiile celor două persoane vătămate în acest caz, se pare că tânărul de 28 de ani își însoțea iubita vineri seara şi a trecut pe lângă cei trei bărbați care se aflau pe o bancă, în parcul unei biserici din Sibiu. 

Pentru că bărbatul de 40 de ani și-a permis să facă remarci nepotrivite la adresa femeii care îl însoțea pe criminal, acesta și-a ieșit din minți și, cu o furie ieșită din comun, i-a bătut atât pe victimă, cât și pe cei doi prieteni ai săi. 

Rămâne de văzut ce vor stabili anchetatorii astăzi, în urma audierilor.

„În urma investigațiilor efectuate de către polițiști, sub coordonarea procurorului de caz, a fost identificat și prins un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din jud. Vâlcea, care locuiește fără forme legale în municipiul Sibiu, bănuit că ar fi comis fapta pe fondul unui conflict spontan cu victima. 

Bărbatul este, în prezent, în custodia organelor de cercetare penală, urmând a fi audiat în vederea lămuririi circumstanțelor comiterii faptei.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, se arată în comunicatul Poliţiei.

„În data de 23.06.2024 procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reţinerea bărbatului suspectat de comiterea infracţiunii de omor.

Din probatoriul administrat până în prezent s-a reţinut că în data de 21.06.2024 în jurul orei 22.00, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul în vârstă de 28 de ani a aplicat victimei multiple lovituri cu o bâtă în zone vitale ale corpului, lovituri care au provocat decesul.

În cauza va fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

Precizăm că aceasta este doar o etapă a procesului penal care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", se mai arată în comunicatul transmis duminică presei.

×
Subiecte în articol: Sibiu crimă
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Michelle Obama, singura în măsură să îl învingă pe Trump - sondaj
x close