Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat condamnat pentru uciderea fostei iubite a ucis-o şi pe cea actuală

Un bărbat condamnat pentru uciderea fostei iubite a ucis-o şi pe cea actuală

Caz şocant în Drobeta-Turnu Severin acolo unde o femeie de 26 de ani a fost ucisă de concubin în faţa blocului în care locuiau. Vecinii celor doi au fost martorii tragediei. Bărbatul care a comis oribila crimă fusese eliberat din penitenciar în urmă cu câteva luni după ce şi-a ucis şi fosta parteneră de viaţă.

Collage Maker-18-Oct-2022-02.58-PM
de Adriana Drăghici    |    18 Oct 2022   •   14:58

Bărbatul în vârstă de 53 de ani venise acasă, după lăsarea serii, de la bar, unde consumase alcool. A găsit-o pe concubina sa pe banca din fața blocului, moment în care ar fi încercat să o sărute. Femeia însă l-a refuzat. A fost momentul în care bărbatul şi-a pierdut cumpătul.

De faţă cu toţi vecinii acesta şi-a înjunghiat partenera. Rănită, femeia a încercat să fugă, dar bărbatul a mers după ea.

Speriaţi, vecinii au fost cei care au sunat la 112.

La sosirea ambulanţei, tânăra era în stop cardio-respirator, cu multiple plăgi toracice anterioare şi posterioare. În ciuda manevrelor de resuscitare, ea nu a mai putut fi salvată.

Bărbatul nu se află la prima crimă. El a fost eliberat, chiar în vara acestui an, din închisoare, unde a petrecut 20 de ani, după ce a ucis-o și pe fosta concubină. Agresorul este acum cercetat pentru omor calificat.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close