Antena 3 CNN Actualitate Locale Crimă la comandă pentru 10.000 de lei şi un scuter, în Bucureşti. Mamă şi fiică au plătit un zugrav să le ucidă bunica

Crimă la comandă pentru 10.000 de lei şi un scuter, în Bucureşti. Mamă şi fiică au plătit un zugrav să le ucidă bunica

Crimă la comandă pentru 10.000 de lei şi un scuter, în Bucureşti. Mamă şi fiică au plătit un zugrav să le ucidă bunica
Adevăratul criminal a fost aflat după mai bine de un deceniu
de Delia Bulgaru    |    23 Iun 2024   •   13:30

Dezvăluiri incredibile despre o crimă comandată în schimbul a 10.000 de lei şi un scuter. Două femei din Bucureşti, mamă şi fiică, au plătit un zugrav să le ucidă bunica. Asasinul a fost prins, însă. La fel şi femeile are au pus totul la cale.

Cele două femei care au pus totul la cale au fost condamnate la câte 20 de ani de închisoare.

Motivul crimei a fost acela că bunica urma să dea declarații la DIICOT într-un dosar care o privea pe fiica ei, iar aceasta se temea că ar putea să ajungă la închisoare. Aşa că împreună cu fiica sa au decis să plătească un asasin pentru a o ucide.

Au plătit un bărbat cu 10.000 euro, însă acesta nu a mai răspuns la telefon, așa că au căutat pe altcineva, un zidar care a ajutat-o la construcția casei, și pe care l-a plătit cu aproximativ 10.000 lei și cu un scuter nou.

Bărbatul a intrat în casa vârstnicii împreună cu nepoata acesteia, a lovit-o peste față, iar ulterior a asfixiat-o. Anchetatorii au scos la iveală întreaga poveste, iar bărbatul care a primit cei 10.000 lei și scuterul nou a fost și el condamnat la 10 ani de închisoare cu executare.

 

×
Subiecte în articol: București crima la comanda
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Incendiu puternic, pe Șoseaua Olteniței din Popești-Leordeni, lângă București
x close