Antena 3 CNN Actualitate Locale Crima de la Constanța: bărbatul care l-a ucis pe tânărul de 26 de ani ar fi fost drogat

Crima de la Constanța: bărbatul care l-a ucis pe tânărul de 26 de ani ar fi fost drogat

Suspectul in Crima de la Constanta
Suspectul reținut pentru că l-ar fi ucis pe un livrator de mâncare în parcarea unui mall din Constanța susține că era sub influența substanțelor psihoactive. Sursă foto: Antena 3 CNN
de Cătălina Smereca    |    25 Oct 2024   •   16:51

Bărbatul care l-a ucis, joi, la Constanța, pe un tânăr de 26 de ani în parcarea unui mall ar fi fost drogat la momentul comiterii faptei.

El alți doi indivizi care îl însoțeau au fugit imediat după crimă, dar au fost prinși la scurt timp de polițiști la câteva sute de metri de locul atacului.

În timp ce era dus la audieri, suspectul a fost întrebat de jurnaliști de ce a comis omorul.

"De vină e consumul de substanțe etnobotanice", a apucat el să răspundă, înainte de a fi băgat în clădire. 

"Păi, și de ce le consumai?", a venit o altă întrebare, care a rămas fără răspuns.

"Anchetatorii încearcă să afle care a fost motivul care l-a determinat pe suspect să folosească cuțitul pentru a lovi victima.

În acest caz, agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Și celelalte două persoane care-l însoțeau pe atacator au fost audiate de către polițiștii de la Inspectoratul de Poliție Județean din Constanța, dau au fost lăsate în libertate, iar procurorul de caz a spus că nu au calitatea de suspecți.

Cei trei au vârste între 21 și 31 de ani", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Cătălina Smereca.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, anchetatorii au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere, care arată că doar unul dintre cei trei indivizi a atacat victima.

Suspectul și-ar fi recunoscut fapta și a spus că o regretă. Varianta conform căreia agresorul s-ar fi aflat sub influența substanțelor psihoactive este confirmată de procurorul de caz.

Este interesant faptul că arma crimei nu fusese recuperată până la ora acestei actualizări. Există posibilitatea ca atacatorul să o fi aruncat în sistemul de reciclare al mall-ului, care este dotat cu un compactor. 

În acest caz, acestă piesă-cheie la dosar ar putea să nu fie recuperată niciodată.

×
Parteneri
x close