Antena 3 CNN Actualitate Locale Primarul nou ales la Videle a intrat în greva foamei

Primarul nou ales la Videle a intrat în greva foamei

Mai multe persoane s-au alăturat protestului noului edil din Videle.

BeFunky-collage (90)
Primarul nou ales la Videle a intrat în greva foamei
de Georgiana Adam    |    10 Iun 2024   •   21:28

Aproximativ 2.500 de voturi a obținut Cornel Gogan, din totalul voturile exprimate.

În cursul serii de luni, 10 iunie, după încheierea alegerilor locale, Cornel Gogan, noul primar, a anunțat că a intrat în greva foamei și protestează în fața Spitalului Orășenesc.

Motivul este legat de nemulțumirea întregii comunități cu privire la managementul directorului spitalului, Victor Varjoghe.

”Este datoria mea pentru cetățenii din orașul Videle să fac acest lucru, pentru că tema campaniei a fost Spitalul Orășenesc din Videle, sănătatea comunității noastre, o comunitate care, de mai bine de trei ani, este sfidată și este ignorată de actualul manager. Consider că, doar așa, prin această măsură îmi pot arăta respectul față de cetățenii care mi-au acordat încrederea la alegerile locale.

Astăzi, în jurul orelor 15, am venit singur în incinta spitalului, am mers la dânsul în birou, l-am rugat respectuos să își dea demisia pentru două motive. Unu: concursul prin care a câștigat funcția de manager este declarată de Tribunalul Alexandria ilegal, și al doilea, pentru că tot timpul i-am spus că primarul este antrenorul de fotbal al echipei și că, astăzi, dânsul nu mai face parte din noua echipă și i-am adus câteva precizări despre starea spitalului, pe care o știm cu toții”, a transmis Cornel Gogan, noul primar al orașului Videle.

Primarul nou ales la Videle, Cornel Gogan a intrat în greva foamei! Motivul este simplu: nemulțumirea videlenilor cu privire la managementul directorului Spitalului, Victor Varjoghe. Zeci de persoane s-au alăturat demersului și s-au postat în fața unității sanitare, cerând același lucru directorului.

Publicată de Exploziv News 24 pe Luni, 10 iunie 2024

Alte zeci de persoane s-au alăturat demersului și protestează în fața Spitalului Orășenesc din Videle.

×
Subiecte în articol: cornel gogan primar Videle greva foamei
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close