Antena 3 CNN Actualitate Locale Un copil de șapte ani și-a găsit sfârșitul sub roțile unei autoutilitare de care se agățase în joacă, în județul Sibiu

Un copil de șapte ani și-a găsit sfârșitul sub roțile unei autoutilitare de care se agățase în joacă, în județul Sibiu

Un copil în vârstă de șapte ani a murit într-un incident tragic, în județul Sibiu.

de Andrei Naiţă    |    16 Mai 2024   •   13:10

Potrivit primelor informații, copilul s-ar fi agățat în joacă de bena unei autoutilitare și ulterior s-a dezechilibrat și a fost prins sub roți.

"Evenimentul tragic a avut loc pe o stradă din satul Iacobeni, după ce băiețelul de șapte ani s-a prins de bena (partea destinată transportului de materiale, n.r.) unei autoutilitare, după ce șoferul a descărcat.

Atunci când conducătorul auto a manevrat vehiculul cu spatele, copilul s-a dezechilibrat și a căzut, fiind prins sub una dintre roți.

Oamenii aflați la fața locului au sunat imediat la 112.

A fost solicitat elicopterul SMURD

Pentru că starea copilului era una deosebit de gravă, a fața locului au fost solicitat și elicopterul SMURD de la Târgu Mureș.

Victima a intrat în stop cardiorespirator. Salvatorii ajunși la fața locului l-au scos pe copil de sub mașină și au început manevrele de resuscitare însă s-au văzut nevoiți să declare decesul.

Drept urmare, autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Șoferul autoutilitarei sub roțile căreia a murit copilul de șapte ani este un bărbat în vârstă de 45 de ani, din județul Mureș.

Rezultatele testării pentru consum de alcool au fost negative în cazul său", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Andrei Naiță.

×
Subiecte în articol: Sibiu copil autoutilitara
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Toți românii vor avea acces la servicii medicale de depistare a bolilor grave, din 1 iulie
x close